ASBIS novice

Junij 07, 2021
Procesorji AMD Ryzen™ serije 5000 zagotavljajo vrhunsko visoko zmogljivost, ne ...
April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
April 22, 2021
Prestigio Multiboard Light is the latest addition to the brand's interactive ...
April 20, 2021
PRESS RELEASE -20 April 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
April 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
April 14, 2021
2X more All-Flash NVMe Bandwidth, Up to 12TB* Memory, Open OCP 3.0 I/O, Maximum ...
April 14, 2021
The Versatility and Breadth of Ultra, Twin, SuperBlade®, Storage, GPU Optimized ...
April 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
Intel naredil pomemben korak do vodstvenega položaja na trgu SSD diskov

Junij 29, 2017

Intel, SSD, 3D NAND

Intel naredil pomemben korak do vodstvenega položaja na trgu SSD diskov

Predstavitev najnovejše 64-Layer, TLC, Intel 3D NAND tehnologije

BUY ONLINE

Intel® 3D NAND SSDs

Rob Crooke

Intel je predstavil prvi komercialni 64-layer, TLC, 3D NAND solid state disk (SSD). Medtem, ko drugi govorijo o tem, smo mi to naredili. 

Danes predstavljamo novi Intel® SSD 545s disk. Izredno kakovosten in zanesljiv disk, za mainstream tržišče, ki zagotavlja odlično delovanje starejšim osebnim računalnikom ali dodano vrednost novim. Najnovejši izdelek je na voljo pri Newegg* v začetku tega tedna.

Misija Intla je zagotoviti rešitve, ki bodo uporabniku nudile boljšo uporabniško izkušnjo, kjerkoli se srečata računalništvo in podatki. Nadaljevali bomo z vlaganji v Intel® 3D NAND tehnologijo in Intel® Optane™ tehnologijo, da bomo to tudi zagotovili. 

Intel je že velikokrat poudaril, kako današnja eksplozija podatkov predstavlja industriji priložnost, da pridobi več vrednosti iz teh podatkov. Izziv preteklosti je bil dostopnost in učinkovitost skladiščenja. Tukaj nastopi  TLC, 3D NAND v igro. Osnovano na 30 letnih izkušnjah smo optimizirali 3D NAND floating gate arhitekturo in proces izdelovanja. 

Rob Crooke

Rob Crooke

Višji podpredsednik in generalni direktor skupine za nehlapne pomnilniške rešitve v družbi Intel Corporation

Prvo povejmo nekaj na temo arhitekture. Intel® 3D NAND tehnologija je t.i. "floating gate" arhitektura, ki zagotavlja najboljšo možno površinsko gostoto in zagotavlja razširljivost za prihodnost. To temelji na manjših velikostih celic in dajanju kontrolne logike pomnilniku. Največja površinska gostota pomeni, da lahko povečamo velikost in dostavimo več gigabytov na rezino. Naše izkušnje z oblikovanjem te arhitekture v SSD rešitvah nam omogočajo izredno hitro izboljšanje učinkovitosti, porabe energije, doslednosti delovanja in zanesljivosti z vsako generacijo. Dodatno je "floating gate" tehnologija izdelana na dokazanem procesu velikega obsega, ki nam omogoča pospešitev prehajanja od 2D na 3D, MLC do TLC in sedaj iz 32-layer na 64-layer izdelke. 

Ta naslednja generacija procesnega vodstva bo omogočila nemoten in enostaven migracijski cikel ter potrjevanje za naše obstoječe stranke podatkovnega centra iz današnjih 32-layer izdelkov na 64-layer razširitvene izdelke. Omogoča tudi razširjen portfelj izdelkov, ki podpira nove poslovne stranke in vdelane izdelke. V naših tovarnah imamo zelo močno generacijsko sinergijo in pričakujemo, da bo do sredine leta 2018 dosegla hitro raven bita, ki temelji na 64-layer, TLC, 3D NAND. 

Uresničevanje obljube o prihodnosti je prinašanje podatkov in zbliževanje za boljšo izkušnjo.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.