ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
AENO predstavlja vrhunski, okolju prijazen pametni grelec

September 26, 2022

AENO

AENO predstavlja vrhunski, okolju prijazen pametni grelec

AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi svojo linijo izdelkov in predstavlja dizajnerski premium okolju prijazen pametni grelnik z energijsko varčnim infrardečim in konvekcijskim načinom ogrevanja ter nizko porabo energije.

V prihajajoči jesensko-zimski sezoni bo evropskim kupcem na voljo za naročanje novost - dizajnerski, okolju prijazen pametni grelnik AENO premium z varčno infrardečo tehnologijo in nizko porabo energije. Razvit in proizveden je v Evropi, na Poljskem.

VARČEVANJE Z ENERGIJO

Grelec AENO hitro in učinkovito porabi celih 700 vatov moči brez izgube toplote in denarja. Ko se prostor segreje na nastavljeno temperaturo, se grelnik samodejno izklopi in ne troši električne energije. Ohranjanje sobne temperature je vedno ceneje. Uporabnik lahko prihrani energijo in denar ter ostane topel vso kurilno sezono. Grelnik je primeren za ogrevanje do 30m2 in se lahko uporablja v stanovanju, podeželski hiši, pisarni, kavarni, restavraciji ali hotelu.


Infrardeči grelni panel z nizko porabo energije - do 700+ W, zagotavlja varčevanje z energijo. Naprava zagotavlja usmerjeno lokalno ogrevanje objektov, brez izgube energije za ogrevanje zunanjega prostora. Energijsko varčna infrardeča tehnologija naredi grelnik AENO stroškovno učinkovitejši od večine tradicionalnih ogrevalnih sistemov, kot so klimatske naprave, plinski grelniki, centralno ogrevanje, talno ogrevanje. Visoka energetska in stroškovna učinkovitost je zagotovljena z dejstvom, da AENO ne porablja energije za lastno ogrevanje, za delovanje ventilatorjev in za ogrevanje zraka.

DESIGN 

Poleg tega gre za dizajnerski grelec, ki se popolnoma prilega vsakemu slogu notranjosti. Uporabnik lahko izbere črno ali belo barvo. Ne glede na to, ali želite, da se nevidno zlije (belo na belem) ali poudari (črno na belem) njegov slog. Ta model se prilega v vsako dnevno sobo ali pisarno za prihranek denarja, zdravo življenje in dobro počutje prebivalcev.


AENO Heater je izdelan iz vrhunskih materialov. Resnično dizajnerski grelec. Minimalističen dizajn v 11 mm ohišju iz kaljenega stekla in z aluminijastimi nogami. Novost izgleda odlično iz katerega koli zornega kota!

OKOLJU PRIJAZNO

Grelnik AENO deluje brez vpihovanja zraka in dvigovanja prahu. Ne povzroča onesnaževal, vonjav in hrupa. Infrardeči električni grelec AENO ne suši zraka in ne kuri kisika v hiši. S tem se ohranja trenutno ravnovesje vlažnosti v prostoru za dobro počutje celotne družine.

PAMETEN

Uporabnik lahko z uporabniku prijazno aplikacijo AENO upravlja grelec s katerega koli mesta na svetu. Kjer koli ste, imate dostop do celotnega menija možnosti za upravljanje vaše naprave:

  • -klop/izklop;
  • nastavite temperaturo v prostoru;
  • ustvarite urnik ogrevanja (ena temperatura čez dan, druga ponoči ob določenem času);
  • naredite scenarije z več vklopi/izklopi grelnikov;
  • nadzor in spremljanje statistike porabe energije;
  • nastavitvene naprave iz ekosistemov AENO (mešalnik, robotski sesalnik itd.)

VAREN

Naprava je varna za otroke in živali. Opremljen je z otroško ključavnico za vašo brezskrbnost, tudi če grelec postavite v otroško sobo. Gumb za vklop/izklop v mobilni aplikaciji poskrbi, da vaš otrok ne prižge grelnika pomotoma.


Grelec AENO ima zaščito pred padcem. V primeru padca grelnika se samodejno izklopi, sproži alarm in na pametni telefon pošlje push-up obvestilo.
Uporabnik lahko nastavi tudi temperaturo plošče od 60°C do 120°C za stalno ogrevanje (ogrevanje nog)


Grelec lahko enostavno namestite in začnete s preprosto in hitro nastavitvijo. Nastavitev v 2 korakih prek Wi-Fi v mobilni aplikaciji AENO traja le 1 minuto:

  1. Priključite grelec v električno vtičnico.
  2. Aktivirajte grelec prek aplikacije AENO tako, da sledite navodilom na zaslonu.

About AENO 
AENO is a young and dynamic brand of smart home appliances, created by an international team of highly qualified engineers and manufactured in China at the modern production. AENO cares about customers and strives to constantly improve the functionality of products and expand the possibilities. To increase value and quality, optimize logistics delivery routes for retail chains and end users, the production line for the manufacture of the premium eco smart heater is operating in Europe, in Poland. 
AENO’s mission is to make smart technologies more accessible, taking on an everyday routine and lessening the burden of housework. 
The product family includes: air purifiers, humidifiers, robot vacuum cleaners, stick vacuum cleaners, steam mops, garment steamers, kettles, electric grills, blenders, electric ovens, Sous-Vide, vacuum sealers, electric toothbrushes and irrigators, etc. For news and more information visit: www.aeno.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.