KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

 

O ASBIS Slovenija 

ASBIS Slovenija je član ASBIS Group, ustanovljene leta 1995 in specializirane za distribucijo IT komponent in opreme ter podporo poslovnim partnerjem. Distribuiramo ter promoviramo napredno informacijsko tehnologijo in nudimo zaključene rešitve lokalnim prodajalcem, sestavljalcem računalnikov in sistemskim integratorjem. ASBIS Group ima sedež na Cipru in posluje preko 33 skladišč v 26 državah. Zajema področja centralno-vzhodne Evrope, Baltiških držav, držav bivše Sovjetske zveze, Bližnjega Vzhoda in severne Afrike. Slovenska enota je nastala konec leta 1998 in je ena izmed najmlajših v skupini ASBIS.

Naša tehnologija dela vse, razen problemov!

Poslovnim partnerjem zagotavljamo zanesljivost skozi našo podporo, naši poslovni partnerji pa skozi našo podporo zagotavljajo zanesljivost tudi svojim strankam. 

Poseben poudarek in trud posvečamo 

  • vzdrževanju dobrih odnosov z obstoječimi poslovnimi partnerji in grajenju novih partnerstev
  • popolni komercialni podpori partnerjev
  • promociji novih izdelkov in tehnoloških dosežkov
  • vključevanju poslovnih partnerjev v marketinške akcije
  • organizaciji šolanja - seminarjev, treningov in predstavitev
  • hitri in učinkoviti garancijski podpori

Za svoje stranke ASBIS obratuje 24 ur na dan in sedem dni v tednu preko svojega B2B portala, na katerem je na voljo 16 tisoč izdelkov z dejanskimi stanji zalog. Portal je namenjen temu, da prihranite zamudne elektronske klice (in čas) ter ohranite popoln nadzor nad naročili, garancijskimi zahtevki, finančnim stanjem in ostalimi pomembnimi dejavniki za naše partnerje.

 ASBIS zastopa najboljše izdelke ter ponuja garancijsko in tehnično podporo z močno lokalno ekipo in mednarodnimi poznavalci. Nudimo enkratne distribucijske pogoje vrhunske palete izdelkov. Skupina ima centraliziran nabavni sistem, ki sodeluje z vsemi vodilnimi proizvajalci, kot so Intel, AMD, Dell, Toshiba, Canyon, Prestigio, AOC, Logitech, Gigabyte, Microsoft, Netgear, Philips, D-Link ... Najboljše lahko pri nas kupite ugodno! Logična izbira za zahtevnejše in profesionalce.

K tej paleti bomo glede na potrebe in nove povezave dodajali še druge proizvajalce in s tem skušali pokriti potrebe čim širšega dela tržišča.Naš osnovni cilj je distribuirati, promovirati napredno informacijsko tehnologijo, kot tudi ponuditi zaključene rešitve lokalnim prodajalcem, sestavljalcem računalnikov in sistemskim integratorjem. Nudimo vam usluge uvoza komponent in opreme za vaše računalnike za nadaljnjo prodajo, financiranje uvoza in prodaje ter popolne servisne in garancijske usluge za vse artikle iz našega distribucijskega programa.

Našo nalogo vidimo v podpori poslovnim partnerjem, da bi bili prepoznavni končnim kupcem kot zanesljivi partnerji.ASBIS Slovenija želi postati tudi vaš dobavitelj. Naš moto je "distribucija za Vaš uspeh" in v njem je vsebina naše poslovne filozofije: partnerski odnos za obojestransko zadovoljstvo in uspeh.Zato pred vsakim nakupom preverite: vsekakor se bo splačalo!