ASBIS novice

Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Maj 16, 2022
Visoka uspešnost v vsakem razredu. Poganja ga arhitektura AMD RDNA™ 2, ...
Januar 20, 2022
Impresivna igralna zmogljivost 1080p in povečana hitrost sličic s tehnologijo ...
Oktober 13, 2021
AMD Smart Access Memory omogoča neverjetno zmogljivost pri igranju iger 1080p, ...
Junij 07, 2021
Procesorji AMD Ryzen™ serije 5000 zagotavljajo vrhunsko visoko zmogljivost, ne ...
April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
ASBIS je prejel nagrado od Lexar-ja za odličen razvoj trga v letu 2021

Julij 12, 2022

ASBIS, Lexar, award

ASBIS je prejel nagrado od Lexar-ja za odličen razvoj trga v letu 2021

Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega partnerja.

ASBIS in Lexar sta konec leta 2020 začela partnerstvo, ki pokriva vse države, v katerih je ASBIS prisoten, razen Bližnjega vzhoda.

 

Lexar ustvarja vodilne rešitve za bliskovni pomnilnik v panogi, ki zagotavljajo zmogljivost in zanesljivost, ki sta potrebni, da lahko kar najbolje izkoristite digitalno napravo. ASBIS ponuja celotno paleto izdelkov blagovne znamke in v enem letu sodelovanja je distributer z dodano vrednostjo znatno povečal število strank za svojega partnerja. Te impresivne rezultate je Lexar potrdil z nagrado za odličen razvoj trga 2021.

»Veseli nas, da se je naše partnerstvo tako dobro začelo, in smo počaščeni z nagrado! ASBIS-ova ekipa ima veliko strokovnega znanja na področju razvoja trga in se bo potrudila zagotoviti, da bo ta nagrada prva od mnogih drugih, ki še prihajajo.” - je povedal Marek Horyl, direktor trženja izdelkov pri ASBIS

 

O ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) je vodilni distributer z dodano vrednostjo, OEM in ponudnik rešitev IT, IoT, IoT in umetne inteligence v Srednji in Vzhodni Evropi, nekdanji Sovjetski zvezi in MEA. Podjetje je specializirano za distribucijo z dodano vrednostjo (VAD), tržne rešitve B2B in distribucijo izdelkov IKT globalnih dobaviteljev. Kot vodilni v panogi IT strokovne ekipe skupine konfigurirajo strojne izdelke in elemente programske opreme, storitve v oblaku in tehnologije za ustvarjanje komercialno izvedljivih rešitev po izbiri. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

O Lexar

Lexar je že več kot 25 let zaupanja vredna vodilna svetovna znamka pomnilniških rešitev. Naša nagrajena linija vključuje pomnilniške kartice, pogone USB flash, čitalnike kartic, pogone SSD in DRAM. S toliko možnostmi je preprosto najti pravo rešitev Lexar, ki bo ustrezala vašim potrebam. Vse zasnove izdelkov Lexar so podvržene obsežnemu testiranju v laboratorijih za kakovost Lexar z več kot 1100 digitalnimi napravami, da se zagotovi zmogljivost, kakovost, združljivost in zanesljivost. Izdelki Lexar so na voljo po vsem svetu v večjih maloprodajnih in e-trgovinah. Za več informacij ali podporo obiščite www.lexar.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.