ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Supermicro je dodal nov univerzalni GPU strežnik 8U, ki zagotavlja največjo zmogljivost in prilagodljivost za usposabljanje AI v velikem obsegu, NVIDIA® Omniverse in Metaverse

September 15, 2022

SUPERMICRO

Supermicro je dodal nov univerzalni GPU strežnik 8U, ki zagotavlja največjo zmogljivost in prilagodljivost za usposabljanje AI v velikem obsegu, NVIDIA® Omniverse in Metaverse

Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost umetne inteligence z izboljšano toplotno gostoto, ki ima za posledico nižjo porabo energije, zanesljivo delovanje pri višjih temperaturah enosmernega toka in največjo prilagodljivost – sprednji in zadnji V/I, podpora za napajanje z izmeničnim ali enosmernim tokom, tekoče hlajenje in je zasnovan za trenutne in naslednje generacije procesorjev in grafičnih procesorjev.

Super Micro Computer, je globalno vodilno podjetje na področju podjetniškega računalništva, shranjevanja, omrežnih rešitev in zelene računalniške tehnologije, napoveduje svoj najnaprednejši GPU strežnik, ki vključuje osem NVIDIA® H100 Tensor Core GPU. Zaradi svoje napredne zasnove pretoka zraka bo novi vrhunski sistem GPE omogočil zvišane vstopne temperature, kar bo zmanjšalo skupno učinkovitost porabe energije (PUE) podatkovnega centra, hkrati pa ohranil absolutno najvišji profil zmogljivosti. Poleg tega Supermicro širi svojo ponudbo strežnikov GPU s tem novim strežnikom Universal GPU, ki je že največji v panogi. Supermicro zdaj ponuja tri različne univerzalne sisteme GPU: 4U, 5U in novi strežnik 8U 8GPU. Platforme Universal GPU podpirajo sedanje in prihodnje procesorje Intel in AMD -- do 400 W, 350 W in več.

"Supermicro je vodilni v panogi z izjemno prilagodljivim in visoko zmogljivim GPU strežnikom, ki ima zmogljiv NVIDIA A100 in H100 GPU," je dejal Charles Liang, predsednik in izvršni direktor podjetja Supermicro. »Ta novi strežnik bo podpiral naslednjo generacijo procesorjev in grafičnih procesorjev in je zasnovan z največjo zmogljivostjo hlajenja z uporabo istega ohišja. Nenehno iščemo inovativne načine za zagotavljanje celovitih IT rešitev naši rastoči bazi strank."

Strežnik 8U je zasnovan za raznolike in računalniško intenzivne delovne obremenitve, zasnovan za največjo zmogljivost v podatkovnih centrih. Novi sistem GPE 8U vključuje visoko zmogljive GPE NVIDIA H100. Z največjo kapaciteto pomnilnika 8 TB lahko v pomnilniku shranite ogromne nabore podatkov, kar omogoča hitrejšo izvedbo usposabljanja z umetno inteligenco ali aplikacij HPC. Poleg tega je napredna arhitektura zasnovana za komunikacijo GPE-to-GPU, kar skrajša čas za usposabljanje AI ali simulacije HPC. Poleg tega lahko z NVIDIA GPUDirect® Storage GPU-ji neposredno dostopajo do podatkov, kar dodatno poveča učinkovitost.


Inovativna zasnova pretoka zraka zmanjša hitrost ventilatorja, kar ima za posledico manj hrupa v podatkovnem centru, nižjo porabo energije in nižje skupne stroške lastništva. Poleg tega sistem podpira AC in DC napajanje, vključno s podporo za standardne konfiguracije stojala OCP DC.


Supermicro podpira odprte standarde in se drži specifikacije odprte moči, kar strankam zagotavlja, da je najnovejše strežnike Supermicro mogoče hitro dostaviti in namestiti na lokacijah strank, kar ima za posledico krajši čas do produktivnosti.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.