KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Oktober 29, 2012
Novi AMD FX procesorji so hitrejši in zmogljivejši v primerjavi s prejšnjo generacijo in so v prvi vrsti namenjeni za PC entuzijaste in gejmerje.
Oktober 19, 2012
Zmogljivost in kakovost odraža vse, kar Ferrari počne. Izdelki odražajo želje kupcev, ki si vedno prizadevajo dosegati najvišje postavljene cilje v življenju. Ferrari je pri Logic3 začutil ambicijo in strast ter sklenil partnerstvo, saj verjame, da lahko dosežejo avdio kakovost, ki se zahteva in pričakuje.
Oktober 17, 2012
Limassol. Prestigio, dinamični mednarodni prodajalec visoko kakovostnih računalniških dodatkov in drugih IT izdelkov za moderne uporabnike, ki se uvršča med 5 najbolj prodajanih blagovnih znamk med tabličnimi računalniki in na prvo mesto med navigacijskimi napravami na CEE trgih, je predstavil novo linijo pametnih mobilnih telefonov, MultiPhone.
Oktober 02, 2012
Nova AMD A-Serija procesorjev z boljšo zmogljivostjo, več jedri in AMD Radeon HD 7000 serijo grafičnih kartic za domače PC in igralne navdušence.
Oktober 01, 2012
Že v prodaji: 2. generacija AMD A-serije procesorjev.
Oktober 01, 2012
Za večjo produktivnost z novo tehnologijo in delovnim okoljem z Dell poslovnim programom
Oktober 01, 2012
Odkrijte novosti v IT svetu in kateri novi DELL modeli prihajajo v prodajo
https://www.asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci