ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Prestigio predstavil MultiPhone

Oktober 17, 2012

Prestigio

Prestigio predstavil MultiPhone

Limassol. Prestigio, dinamični mednarodni prodajalec visoko kakovostnih računalniških dodatkov in drugih IT izdelkov za moderne uporabnike, ki se uvršča med 5 najbolj prodajanih blagovnih znamk med tabličnimi računalniki in na prvo mesto med navigacijskimi napravami na CEE trgih, je predstavil novo linijo pametnih mobilnih telefonov, MultiPhone.

KUPITE ONLINE


Prestigio MultiPhone Android pametni telefoni

Po uspešnem začetku prodaje prvega pametnega telefona Prestigio MultiPhone 4000 Duo v CIS regiji, je podjetje naredilo naslednji korak na hitro rastoči Evropski trg in CIS države.

V letu 2012 je Prestigio dosegel zavidljiv uspeh s prodajo tabličnih računalnikov. Z modeloma MultiPad 9.7 Pro in MultiPad 9.7 Ultra se je družbi uspelo prebiti med največje dobavitelje tabličnih računalnikov s 25% tržnim deležem v državah Srednje in Vzhodne Evrope takoj za Applom in Samsungom.

"Po velikem uspehu Prestigio MultiPadov v EMEA regiji, smo prejeli številne prošnje naših partnerjev in končnih kupcev, da naš koncept prenesemo na Android pametne telefone. Končni rezultat je MultiPhone. Njegove odlike so zelo dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo, uporabnost izdelka z rešitvijo "out-of-the-box" oz. pripravljenost na uporabo takoj, ko se ga vzame iz škatle ter atraktivna oblika in zelo dobra dobra kakovost izdelave" navaja Yuri Antoshkin, COO Prestigio.

V asortimanu so trenutno trije različni modeli, ki imajo skupno zelo uporabno funkcionalnost - Dual SIM podporo. To pomeni, da se lahko vstavi SIM kartici različnih mobilnih operaterjev, na kateri ste dosegljivi istočasno. Pri odhodnih klicih, pa z enim dotikom gumba izberete s katere izmed obeh SIM kartic želite poklicati. Prednost je velika preprostost uporabe, namesto prenašanja okoli zasebnega in službenega telefona, Prestigio vse to omogoča vse v eni napravi.

MultiPhone 4300 DUO

MultiPhone 4300 DUO (PAP4300DUO) ima 4.3"|10.9 cm zaslon občutljiv na dotik z IPS matriko, ki zagotavlja odlično, kristalno čisto in živahno sliko. Telefon poganja procesor Cortex A9 1GHz CPU, ki zagotovlja popolnoma tekoče in hitro delovanje Android 4.0 Ice Cream Sandwich operacijskega sistema in aplikacij. Poleg odlične povezljivosti preko omrežij HSDPA, HSUPA, 3G/UMTS in GSM Quad-band, se lahko telefon v svetovni splet poveže preko Wi-Fi brezžične povezave in povezuje z drugimi elektronskimi napravami preko Bluetooth tehnologije. Vgrajen digitalni fotoaparat zajema posnetke z ločljivostjo 5.0 MP avtofokus, za video klice pa je vgrajena kamera na sprednji strani z ločljivostjo 0.3 MP. MultiPhone ima vgrajen še GPS satelitski sprejemnik, FM radio, senzor bližine proximity in senzor svetlobe ter e-kompas. Z naborom vseh funkcij je MultiPhone 4300 Duo popoln in zmogljiv Android pametni telefon za poslovne in domače uporabnike. 

MultiPhone 4040 DUO

Naslednji model v MultiPhone liniji je MultiPhone 4040 DUO (PAP4040DUO). Ta Android pametni telefon je v osnovi "manjši" brat modela MultiPhone 4300 DUO, saj ima specifikacije čisto enake in le malenkost manjši zaslon 4.0"|10.2cm. Pri obeh modelih so že nameščene skrbno izbrane aplikacije, ki omogočajo uporabo takoj, ko se ga vzame iz škatle: Youtube, Skype, Facebook, Twitter, igre kot je Angry Birds, Office Suite Pro in eReader Prestigio: zelo prilagodljiva aplikacija po meri za branje e-knjig z neposredno povezavo do e-knjigarne PrestigioPlaza, ki ima na virtualnih policah več kot 260000 knjig v 23 jezikih.

 

MultiPhone 3500 DUO

Android pametni telefon ima 3.5" | 8.9cm zaslon na dotik, idealen za ljudi, ki želijo od telefona multifunkcionalnost, a jih motijo vse večji zasloni in iščejo cenovno ugodno rešitev. Telefon poganja 1GHz Qualcomm procesor z operacijskim sistemom Android 2.3 Gingerbread OS in številnimi prednameščenimi aplikacijami, skrbno izbranimi za različne namene: poleg standardnih Android aplikacij boste našli še Skype, Twitter, Facebook in eReader Prestigio ter mnoge druge. Velika uporabnost aplikacij je izpopolnjena s funkcionalnostmi kot je 3G omrežje, Wi-Fi brezžična povezljivost, Bluetooth, GPS satelitski sprejemnik in digitalni fotoaparat z ločljivostjo 2.0 MP. Vse to in druge funkcionalnosti dobite v super mobilni žepni velikosti telefona.

 

Notranji spomin je pri vseh treh MultiPhone telefonih razširljiv z microSD kartico (do 32 GB) in vsak telefon ima microUSB vmesnik za polnjenje baterije in prenos podatkov.

Prestigio MultiPhone ima 2 leti garancije s priporočenimi maloprodajnimi cenami:

  • MultiPhone 4300 DUO (PAP4300DUO) 199,99 EUR (z DDV)
  • MultiPhone 4040 DUO (PAP4040DUO) 169,99 EUR (z DDV)
  • MultiPhone 3500 DUO (PAP3500DUO) 109,99 EUR (z DDV)

Do konca leta 2012 prihaja novi, še bolj zmogljiv model MultiPhone telefona z Androidom 4.0.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.