ASBIS novice

Maj 16, 2022
Visoka uspešnost v vsakem razredu. Poganja ga arhitektura AMD RDNA™ 2, ...
Januar 20, 2022
Impresivna igralna zmogljivost 1080p in povečana hitrost sličic s tehnologijo ...
Oktober 13, 2021
AMD Smart Access Memory omogoča neverjetno zmogljivost pri igranju iger 1080p, ...
Junij 07, 2021
Procesorji AMD Ryzen™ serije 5000 zagotavljajo vrhunsko visoko zmogljivost, ne ...
April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
April 22, 2021
Prestigio Multiboard Light is the latest addition to the brand's interactive ...
April 20, 2021
PRESS RELEASE -20 April 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
April 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
10 let partnerstva z Dellom

Oktober 25, 2017

Dell, Asbis, partnership, QBR

10 let partnerstva z Dellom

ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom.

V tem letu ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom. Od podpisa prve pogodbe o distribuciji je ASBIS dokazal, da je zaupanja vreden partner pri prodaji, razvijanju prodajnih kanalov, trženju in je hkrati vodilni distributer, ki ponuja najnovejše Dellove izdelke in tehnologije na razvijajočih se trgih EMEA regije.

Pomemben dejavnik v uspešnem sodelovanju med obema družbama so tudi redna srečanja in pregled poslovanja. Zadnji takšen dogodek je potekal na Cipru med 11. in 13. oktobrom 2017. Ekipe Dell in ASBIS iz Slovaške, Slovenije, Hrvaške, Ukrajine, Madžarske, Romunije, Bolgarije ter Bosne in Hercegovine so imele priložnost razpravljati o novih priložnostih in možnostih izboljšav sodelovanja ter okrepiti poslovne in osebne odnose.

Iz Slovenije sta se srečanja udeležila Gorazd Bavdaž, direktor prodaje v ASBIS Slovenija in Tadej Mauhar, produktni vodja za blagovno znamko Dell.

Prvi dan srečanja je minil v znamenju različnih izobraževanj o novih Dellovih izdelkih in tehnologijah in okroglih miz s predstavniki Della.

Yuri Ulasovich, glavni izvršni direktor pri ASBISu in Georgii Saprykin, produktni direktor pri ASBISu, sta nato predstavila pregled dosežkov in mejnike 10 – letnega sodelovanja med podjetjima ter predstavila strategijo za prihodnje obdobje.

David Spruyt, regionalni direktor prodaje pri Dellu, je predstavil najnovejše finančne rezultate in tržne deleže korporacije DELL Technologies, sledila je predstavitev izdelkov za naslednje obdobje ter podrobna analiza prodajnih rezultatov po državah, pregled zadnjih četrtletij, izpostavljene so bile možnosti in priložnosti za izboljšanje na obeh straneh.

Srečanje se je zaključilo s skupnim team building dogodkom na čudoviti plaži Limassol Bay.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.