ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Seagate Pulsar XT.2

Oktober 06, 2011

Seagate, SSD, HDD, server

Seagate Pulsar XT.2

Izjemno zmogljiv SSD, za podjetja in profesionalno uporabo - industrijski standard SPC.

KUPITE ONLINE


 Seagate Pulsar XT.2 SSD

 


Izjemno zmogljiv SSD, za podjetja in profesionalno uporabo - industrijski standard SPC


Seagate je pričel z distribucijo Pulsar® XT.2 solid state drive (SSD), za podjetja in profesionalna okolja. Pulsar.2™ SSD, je prvi "Multi-Level Cell" (MLC) Flash- SSD iz podjetja, ki izdeluje trde diske za profesionalno uporabo (29. julij).

Pulsar XT.2 SSD ima enonivojski NAND (SLC) s 6Gb/s SCSI (SAS) vmesnikom in je najhitrejši pogon v Seagate asortimanu izdelkov. SSD z velikostjo 6.35 cm, je na voljo v kapacitetah do 400GB in je optimiziran za kompleksne, delovne obremenitve, ki so tipične za poslovna okolja kot so spletne transakcije (OLTP), podatkovne baze ali spletno indeksiranje ter spletna pošta.

Pulsar.2 SSD je bil narejen specifično za velike podatkovne centre, za razliko od tipičnih MLC SSD pogonov, za manj zahtevnejše uporabnike, ki imajo slabšo integriteto podatkov in manjšo zanesljivost delovanja kot je zahtevano za poslovne aplikacije. Pogon je na voljo v kapacitetah do 800GB in samodejno zazna in popravi veliko število napak, ki bi lahko ogrozile normalno delovanje pogona. Pulsar.2 SSD podpira 6Gb/s SAS in Serial ATA (SATA) 6Gb/s vmesnika za primarni in sekundarni strežnik za shranjevanje podatkov.

“Večina proizvajalcev SSD pogonov se ne zaveda potreb, ki jih imajo poslovna okolja,” je povedal Jim Handy, Objective Analysis. “Ni pomemben samo vmesnik kot je SAS, optika ali PCIe in tudi ne najvišja raven vhodno-izhodnih operacij na sekundo (IOPS). Brez celovite integritete podatkov in zanesljivosti je SSD pogon ničvreden za večino poslovnih uporabnikov. V podjetju Seagate, ki je vodilno pri razvoju in izdelavi SSD pogonov za poslovna okolja, razumemo želje strank in potrebo po integriteti podatkov ter zanesljivosti.”

Pulsar® XT.2 zmogljivost skladna z industrijskim standardom - SPC-1C meritve

Pulsar XT.2 400GB SSD je skladen s strogimi standardi organizacije Storage Performance Council (SPC), nevtralnim konzorcijem, ki določa, vodi in promovira industrijske standarde - merila za skladno in trajno vrhunsko zmogljivost naprav. Nove SPC-1C meritve so pokazale, da Pulsar XT.2 SSD zagotavlja trajno zmogljivo delovanje za poslovna okolja pri katerih mora naprava delovati nemoteno 24/7, neodvisno od zahtevnosti procesov.

Seagate Pulsar XT.2 SSD z enonivojskim NAND (SLC) je dosegel rezultat* SPC-1C 20,008.82 SPC-1 IOPS s povprečnim odzivnim časom 2.05 milisekunde v obdobju 10 minut v primerjavi s SPC-1C testom zanesljivosti, kjer je dosegel rezultat 20,011.07 IOPS s povprečnim odzivnim časom 2.08 milisekunde v obdobju več kot štirih ur.
 

* Podrobnosti Seagate Pulsar XT.2 SSD SPC-1C Rezultatov:
http://www.storageperformance.org/results/benchmark_results_spc1c/#c00012
 


Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.