ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Seagate terabajtni Enterprise trdi disk za prenosnike

December 17, 2010

Seagate

Seagate terabajtni Enterprise trdi disk za prenosnike

Druga generacija Constellation.2 izdelkov z visokimi kapacitetami trdih diskov za podjetja in nizko porabo energije; optimizirani za IT centre podatkov in delo v oblaku.

KUPITE ONLINE

 
 

Druga generacija Constellation.2 izdelkov z visokimi kapacitetami trdih diskov za podjetja in nizko porabo energije; optimizirani za IT centre podatkov in delo v oblaku

Seagate (NASDAQ:STX) je predstavil Constellation.2™, prvi 6.35 cm / 2.5"  enterprise trdi disk s kapaciteto 1 TB. Constellation.2 trdi disk je namenjen za strežniška okolja in je odlična kombinacija visoke kapacitete, 6Gb/s zmogljivosti , superiorne integritete podatkov in nizke porabe energije.

Constellation.2 trdi disk je namenjen za sestavljalce sistemov in OEM proizvajalce računalnikov, ki želijo ponuditi konkurenčne in zmogljive izdelke prihodnosti. Constellation.2 trdi disk je odličen za uporabo v Directed Attached Storage (DAS), Network Attached Storage (NAS) in Storage Area Network (SAN) okoljih. Primeren je za manjša ali srednja podjetja in tudi za največje korporacije z lastnimi centri podatkov ali za delo v oblaku.

Constellation.2 trdi disk je na voljo v kapacitetah 250GB, 500GB in 1TB s hitrostjo prenosa podatkov 6Gb/s SATA ali 6Gb/s SAS. S T10 informacijskim standardom se je povečala tudi zanesljivost delovanja (1.4 milijona ur MTBF) in s samodejno opcijo enkripcije (SED), so podatki varno shranjeni skozi celoten življenjski cikel izdelka.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.