ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Seagate AI-optimized surveillance HDD

Marec 19, 2019

Seagate

Seagate AI-optimized surveillance HDD

Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. Vsaka aplikacija lahko izkoristi vrhunske funkcije, vključno s storitvami Rescue Data Recovery, Seagate Secure, DuraWrite, SkyHawk Health Management in ImagePerfect.

 

 
 
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. Vsaka aplikacija lahko izkoristi vrhunske funkcije, vključno s storitvami Rescue Data Recovery, Seagate Secure, DuraWrite, SkyHawk Health Management in ImagePerfect.

 

Seagate uvaja nov 10TB dodatek k portfelju SkyHawk ™ AI. SkyHawk ™ AI je na voljo od aprila 2019 in je edini namenski pogon za nadzorne sisteme za umetno inteligenco (AI). 
Kliknite spodnje povezave za več podrobnosti:

 - product launch letter;

 - datasheet.

Velikost diskov za portfelje Seagate SkyHawk in SkyHawk AI je bila spremenjena, tako da ponuja izdelke SkyHawk v seriji 1-8TB in izdelke SkyHawk AI v seriji 8-14TB. To je v veliki meri posledica dejstva, da se po 8TB razvijajo zahteve glede delovne obremenitve, kar povečuje naključno zmogljivost, pomešano z zaporednimi tokovi zapisovanja. SkyHawk AI je namenjen za takšne obremenitve. Priporočene konfiguracije za zamenjavo so konfiguracije dostave SkyHawk AI:

 
 
Optimizirani za DVR in NVR, nadzorni pogoni SkyHawk in SkyHawk AI so prilagojeni za 24 × 7 delovnih obremenitev v zmogljivostih do 14TB. Opremljeni so z izboljšano programsko opremo ImagePerfect in programsko opremo za spremljanje pogona SkyHawk Health Management, kar pomeni, da bodo trdi diski SkyHawk zmanjšali količino izpuščenih frejmov in čas izpada z oceno delovne obremenitve do 9 × za namizni pogon - do 550 TB / leto. SkyHawk AI hkrati podpira do 64 HD kamer in 32 AI tokov. 
 

 
 

SKYHAWK NADZORNI POGONI

Poglej več. Shrani več.

Izkoristite do 14TB za 24 × 7 delovnih obremenitev s pogoni za sisteme DVR in NVR. Nadzorni pogoni SkyHawk podpirajo do 64 HD kamer in 32 AI tokov ter so opremljeni z izboljšano funkcijo ImagePerfect za zmanjšanje padlih okvirjev. SkyHawk Health Management je vključen. 
 
 

Glejte z višjo jasnostjo

 
    
 24×7 CLEAR STREAMING
 
Izboljšajte zanesljivost do 30% v primerjavi s tradicionalnimi namiznimi pogoni z vdelano programsko opremo, optimizirano za nadzor.
BUILT TOUGHER
 
Zanesite se na 9 × oceno delovne obremenitve namiznih pogonov - do 550 TB / leto.
SKYHAW HEALTH 
MANAGEMENT (SHM)


Izboljšajte splošno zanesljivost, ko je vaš sistem SV poseljen s pogoni SkyHawk in SHM.
2-YEAR DATA RECOVERY PLAN
 
Neupoštevanje napak uporabnika, poškodovanje podatkov, požar in škoda zaradi poplav z izbirnimi 2-letnimi načrti obnovitve podatkov.

Design for performance and reliability

 
    
BUILT FOR 
SURVEILLANCE
 
Zgrajen za domači in SMB nadzor, SkyHawk upravlja z vsemi potrebami za varnostno kopiranje in pretakanje video podatkov.
HEAVY WORKLOADS?NO PROBLEM.
Pogoni SkyHawk niso tipični pogoni. Podpirajo težke nadzorne obremenitve po zasnovi.
  
SMOOTH VIDEO - 
ALWAYS
 
Programska oprema ImagePerfect je optimizirana za nadzor in je opremljena s tehnologijo Acutrac za odpornost na vibracije, da se zagotovi popolna videokonferenca.
TAKE THE LONG 
VIEW
 
SkyHawk Health Management spremlja in analizira poganjanje zdravja in ponuja možnosti za izboljšanje učinkovitosti. 
 

SkyHawk

 

SkyHawk AI 

   

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.