ASBIS novice

Maj 16, 2022
Visoka uspešnost v vsakem razredu. Poganja ga arhitektura AMD RDNA™ 2, ...
Januar 20, 2022
Impresivna igralna zmogljivost 1080p in povečana hitrost sličic s tehnologijo ...
Oktober 13, 2021
AMD Smart Access Memory omogoča neverjetno zmogljivost pri igranju iger 1080p, ...
Junij 07, 2021
Procesorji AMD Ryzen™ serije 5000 zagotavljajo vrhunsko visoko zmogljivost, ne ...
April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
April 22, 2021
Prestigio Multiboard Light is the latest addition to the brand's interactive ...
April 20, 2021
PRESS RELEASE -20 April 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
April 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
SAPPHIRE Pure Platinum A75 s podporo za AMD APU platformo

Avgust 03, 2011

Sapphire, AMD, APU

SAPPHIRE Pure Platinum A75 s podporo za AMD APU platformo

Podjetje SAPPHIRE Technology, vodilni proizvajalec grafičnih kartic, matičnih plošč in multimedijskih rešitev, je predstavilo nove matične plošče, ki podpirajo Fusion APU platformo podjetja AMD.

KUPITE ONLINE

SAPPHIRE Pure Platinum A75
 


Podjetje SAPPHIRE Technology, vodilni proizvajalec grafičnih kartic, matičnih plošč in multimedijskih rešitev, je predstavilo nove matične ploščem ki podpirajo APU platformo podjetja AMD.

AMD A-serija APU enot - na enem čipu - štiri jedrni procesor, vmesnik ekvivalenten Northbridgeu, DX11 grafično jedro ekvivalentno namizni grafični kartici, 3. generacija UVD (univerzalni video dekoder) za tekoče predvajanje HD in Blu-ray vsebin, ter stereoskopska 3D podpora. APU serija v kombinaciji z A75 naborom čipovja, ima nativno podporo za najnovejše standarde vmesnikov, kot je SATA 6G in USB 3.0 ter tudi USB 2.0 in PCI-Express Gen2. 

SAPPHIRE Pure Platinum A75 je ATX matična plošča, ki omogoča celovito uporabo vseh funkcij A75 nabora čipovja in APU A-serije. Za pomnilnik DDR3 ima matična plošča na voljo štiri dvo-kanalne (dual channel) vmesnike, z največjo kapaciteto 16GB oz. do 32GB, ko bo na voljo primeren pomnilnik. Podpira tudi USB 3.0 vmesnike (dva na zadnji strani) in 8 USB 2.0 ter 1GbitLAN in Bluetooth z EDR. Priključite lahko do 5 SATA 6G naprav, podporo pa ima tudi za AHCI in RAID. Na zadnjem panelu pa ima še eSATA in SATA 3G priključke. 

Zaslon ali ostale multimedijske naprave se lahko priključi preko DVI, HDMi in DisplayPorta, od tega sta lahko dva vmesnika priključena istočasno. HDMI 1.4a podpira avdio in video ter stereoskopsko 3D. Na zadnjem panelu pa je tudi nabor I/O priključkov za zvočne naprave, HD 7.1 avdio.

Na matični plošči se nahajajo naslednja razširitvena mesta: 2x PCI, 1x PCI-E Gen2 x4, 2x PCI-E Gen2 x1 in 1x mini-PCI-E x1 (Gen2). PCI-E Gen2 x16 slot je združljiv z dodatno grafično kartico, kot je SAPPHIRE HD6600 ali SAPPHIRE HD 6500 serija. SAPPHIRE Pure Platinum A75 podpira način "Dual Graphics", kar pomeni, da grafični vmesnik APU enote deluje v kombinaciji z zmogljivo dodatno kartico in tako doseže do 175% zmogljivosti APU grafičnega jedra.

Vsi računalniški navdušenci bodo nad matično ploščo navdušeni, saj ima veliko funkcij, kot je debug zaslon (v primeru napak), gumb za ponastavitev BIOSa in gumb za ponastavitev sistema. Še posebej je priročna za navijanje, saj ima DualBIOS, ki omogoča eksperimentiranje in nameščanje novih posodobitev in preizkušanje različnih napetosti za najhitrejše delovanje APU enote.

Matična plošča SAPPHIRE Pure Platinum A75 je že v proizvodnem procesu, na voljo pa bo kmalu pri SAPPHIRE pooblaščenih distributerjih in partnerjih.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.