ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Ferrari by Logic3 slušalke s funkcijo aktivnega odpravljanja šuma

September 28, 2012

Logic3

Ferrari by Logic3 slušalke s funkcijo aktivnega odpravljanja šuma

Predstavljena je bila nova vrsta slušalk s funkcijo aktivnega odpravljanja šuma.

Ferrari by Logic3 predstavil novo vrsto slušalk s funkcijo aktivnega odpravljanja šuma

Vrhunska zmogljivost in odlično zasnovan dizajn, ki odraža vodilno avdiofilsko kakovost

1. oktober 2012, Ljubljana: Logic3 je danes predstavil nova modela slušalk s funkcijo aktivnega odpravljanja šuma (ANC) ikonične zbirke premium avdio izdelkov Ferrari by Logic3. 

Elegantne oblikovne poteze in navdih Ferrari by Logic3 linije ušesnih in naglavnih slušalk je izrazito pri nestrpno pričakovanih modelih slušalk Cavallino T350 in Scuredia R300 ANC, z aktivnim zmanjševanjem nezaželenega hrup iz okolja in brez izgub dinamike pri predvajanju glasbe. 

Ferrari by Logic3 uporabnikom zagotovlja prestižno uporabniško izkušnjo  izdelkov blagovne znamke Ferrari. Slušalke imajo ultra mehke ušesne blazinice iz materialov, ki dihajo in nudijo maksimalno udobno uporabo in izjemno zvočno izkušnjo.

   

Ashvin Patel, Logic3 CEO: “Z veseljem najavljamo lansiranje novih slušalk z aktivnim odstranjevanjem šumov iz okolice (ANC) iz ikonične zbirke avdio izdelkov Ferrari by Logic3.”  

“Povratne informacije naših kupcev in partnerjev o ikonični zbirki ušesnih in naglavnih slušalk so izredno pozitivne. V skladu s Ferrarijevim prizadevanjem, da so vsi njihovi izdelki popolni, tudi ANC linija slušalk, odražajo stilsko in tehnično dovršenost in nudijo bogato avdiofilsko izkušnjo.  

“V prihodnjih tednih bomo v prodajni asortima dodali linijo zvočnih oz. dock postaj, ki jih odlikuje Ferrarijeva neprimerljiva kakovost in dizajn.  

Stefano Saporetti (Head of Licensing), Ferrari: “Najnovejši izdelki Ferrari by Logic3 kolekcije izražajo Ferrarijev značilen slog in osebnost ter zavezanost Ferrarija k proizvajanju zmogljivih in kakovostnih izdelkov. Zadovoljni smo, da lahko nove avdio izdelke delimo z lastniki Ferrarijev, oboževalci in avdiofili.”  

Ferrari by Logic3 ANC slušalke 
Ferrari Cavallino kolekcija je oblikovno navdahnjena po emotivni vožnji Ferrarijevih brezčasnih GT cestnih avtomobilov. Premium teksture in materiali v kombinaciji z vrhunsko obliko ustvarijo neprimerljiv luksuzni ter estetsko lep izdelek. Kolekcija je opremljena z zaslužno slavno značko “poskočnega konjička”, ki opredeljuje odličnost, eleganco in je resnično ikonična. 

  • T350 ušesne slušalke ANC odlikuje prestižna oblika z navdihom po Ferrarijevih oblikovnih linijah avtomobilov, z razkošnim usnjem in precizno brušenim ohišjem. 
  • Slušalke imajo strojno oblikovan jeklen naglavni trak in ohišje, ki dosega najvišje standarde kakovosti in vzdržljivosti. 
  • V črni ali rjavi barvi (£299) 

Scuderia Ferrari kolekcija je oblikovno navdahnjena po tekmovanju, hitrosti in tehnoloških inovacijah ekipe F1. Vsak izdelek ima prepoznavne oblikovne poteze iz Ferrari dirkalnih avtomobilov. Kolekcija ima ekskluzivno Scuderia Ferrari značko, ki odraža skupno vizijo zmogljivosti, tehnologijo in moč. 

  • R300 naglavne slušalke ANC imajo razpoznavno obliko in se zgledujejo po ekipi F1 Scuderia Ferrari. Vgrajene imajo prepoznavne aerodinamične zračnike in tradicionalno masko, ki je prepoznavna v cestnih avtomobilih. 
  • Slušalke imajo strojno oblikovan jeklen naglavni trak in masko v diamantni obliki, ki dosega najvišje standarde kakovosti in vzdržljivosti. 
  • V srebrni ali beli barvi (£269) 

 

 

Za več informacij o izdelkih in lokalnih prodajnih mestih Ferrari by Logic3 kolekcije obiščite www.ferrari-by-logic3.com  Ferrari by Logic3 ušesne in naglavne slušalke iz ikonične kolekcije:  Ferrari Cavallino naglavne in ušesne slušalke zagotavljajo premium avdio izkušnjo z obilico razkošnega udobja. 

  • T250 naglavne slušalke so na voljo v črni ali drap barvi, 299,00 € 
  • T150 in T150i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka so na voljo v črni ali drap barvi, 199,00 €
  • G150 in G150i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka so na voljo v črni ali beli barvi, 179,00 € 

Naglavne in ušesne slušalke Scuderia Ferrari odlikuje elegantna oblika in visoka kakovost zvoka skupaj z vrhunsko ravnijo udobja. 

  • R200 naglavne slušalke, v srebrni ali beli barvi, 249,00 €. 
  • P200 naglavne slušalke narejene v poklon slušalkam, ki jih ekipa uporablja v F1, v rdeči ali črni barvi, 249,00 €. 
  • R100 in R100i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka, v črni ali beli barvi. R100: 159,00 €, R100i: 169,00 €. 
  • S100 in S100i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka, v rdeči ali beli barvi. S100: 139,00 €, S100i: 149,00 € 

Za več informacij obiščite www.ferrari-by-logic3.com
Za več informacij kontaktirajte: Barbara Novak Koritnik, barbara.n.koritnik@asbis.si, Asbis d.o.o.  

Več o Ferrari by Logic3 
Logic3 je proizvajalec visoko kakovostnih izdelkov, ki za vsak izdelek v svojem asortimanu izpolnjuje dano obljubo, da bo produkt izpolnil vsa pričakovanja kupcev. Podjetje je že od ustanovitve imelo strast in željo za proizvodnjo najboljših in resnično izjemnih avdio izdelkov na trgu, ki bodo nekaj posebnega. Ta želja je pripeljala do sodelovanja med Logic3 in Ferrarijem.  

Zmogljivost in kakovost odraža vse, kar Ferrari počne. Izdelki odražajo želje kupcev, ki si vedno prizadevajo dosegati najvišje postavljene cilje v življenju. Ferrari je pri Logic3 začutil ambicijo in strast ter sklenil partnerstvo, saj verjame, da lahko dosežejo avdio kakovost, ki se zahteva in pričakuje.  

Iz sanj v resničnost je ekipa Logic3 svojo dokazanost in doslednost pri visoki kakovosti izdelkov pripeljala na novo raven. Ob spoznanju, da je potrebno novo serijo avdio opreme pričeti graditi pri temeljih, je Logic3 sodeloval na ozko specializiranem področju z zelo uglednimi oblikovalci avdio sistemov in naprav. Končni rezultat sodelovanja so unikatni avdio izdelki, ki vodijo ikonično italijansko Ferrari dediščino na novo življenjsko pot. Ferrarijeva ekipa je bila tesno povezana z Logic3 skozi celoten proces in to se z značilnim Ferrari stilom, obliko in osebnostjo odraža pri vsakem izdelku.  

Za več informacij obiščite www.ferrari-by-logic3.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.