ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Dell XPS 13 Ultrabook™

Marec 14, 2012

Dell, laptop, prenosnik, ultrabook

Dell XPS 13 Ultrabook™

Zmogljivost in stil ter ultra mobilnost

KUPITE ONLINE

 Dell XPS 13 Ultrabook
 


Zmogljivost, stil ter ultra mobilnost.

Dell je predstavil ultra mobilni prenosnik XPS 13, najbolj kompakten 33.78 cm / 13.3" Ultrabook z zaslonom, ki je skoraj brez okvirjev, z avtonomijo baterije za celodnevno delo in najnovejšo inovativno tehnologijo za izjemno uporabniško izkušnjo. Novi Ultrabook ima težo le 1.36 kg in debelino ohišja na najtanjšem delu debeline le 6.35 mm. XPS 13 združuje zmogljivost delovanja in inovativnega dizajna z najnovejšo Intel tehnologijo kot je Rapid Start in Smart Connect za večjo produktivnost, povezljivost in odzivnost kjerkoli se že nahajate.

  • Eleganten zaslon 33.78 cm / 13.3", ki zavzame celotno površino
  • Zagon v nekaj sekundah, visoka avtonomija baterije za celodnevno delo v načinu pametnega telefona
  • Intel Smart Connect Tehnologija za pametno povezovanje

Dell XPS 13 Ultrabook poganja druga generacija Intel Core procesorjev i5 / i7, Intel HD 3000 grafika in HD WLED zaslon s svetilnostjo 300-nit, podatke shranjuje na 128 GB / 256 GB solid state pogon in dodatnih 100 GB prostora v oblaku preko Dell DataSafe.

“XPS 13 je vrhunski rezultat obsežnega načrtovanja in razvoja fokusiranega na izdelavo vrhunskega Ultrabook računalnika,” je povedal Jeff Clarke, vice chairman, Global Operations and End User Computing. “Narejen je specifično za vse potrošnike in poslovne kupce, ki želijo biti bolj produktivni in povezani v svet na vse možne načine. Od zaslona, ki zavzame celotno površino do inovativnega ohišja iz karbonskih vlaken kaže našo predanost, da vam ponudimo vodilne mobilne rešitve, brezkompromisno zanesljive in zmogljive.”


Dell XPS 13 maksimizira uporabniško izkušnjo: zaslon, ki zavzame celotno površino in ga pred poškodbami ščiti Gorilla steklo, osvetljena tipkovnica z velikim touchpadom, ki ima integrirane gumbe in multi-gesture podporo, delovanje do 8 ur 35 min z enim polnjenjem baterije. Vse to in še več dobite v napravi s težo 1,36 kilograma. 

Povezava v internet na vsakem koraku je postala resničnost. XPS 13 je eden prvih Ultrabookov, ki ima Intel Smart Connect tehnologijo s katero lahko v posameznih intervalih preišče znana omrežja in sinhronizira vaš koledar in email. Vgrajeni Solid State pogon in Intel Rapid Start tehnologija omogočata zagon prenosnika v nekaj sekundah v načinu pametnega telefona. Dell napoveduje tudi integracijo z Skyhook in Google Places.   

“Ko je Dell pričel načrtovati idealen Ultrabook, smo skrbno pretehtali kako bi strankam zagotovili ne le neverjetno mobilnost pač pa tudi zmogljivost, ki bi jo pričakovali od veliko večjega računalnika,” je povedal Steve Felice, president and Chief Commercial Officer of Dell. “‘dovolj dober’ Ultrabook za nas ni bil dovolj dober, zato smo zavezani k razvoju tistega kar Ultrabook lahko je in kar bi lahko bil in z XPS 13 zagotavljamo uporabniku vrhunsko uporabniško izkušnjo.”

“XPS 13 predstavlja najbolj uravnotežen izdelek v svojem razredu prenosnikov na tržišču”, je pvedal Rob Enderle, Analitik za skupino Enderle. “Ultrabooki so ljudi prisilili, da izbirajo med lepoto in praktičnostjo in Dell je naredil kombinacijo obojega, ki bo zadovoljila tako domače kupce kot poslovne uporabnike.”

Za več informacij pokličite vašega komercialista.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.