ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Novi Dell izdelki nudijo več produktivnosti v manjših napravah

December 18, 2014

Dell

Novi Dell izdelki nudijo več produktivnosti v manjših napravah

Kot vodilni proizvajalec varnih in uporabnih PC rešitev je Dell razširil in popolnoma prenovil ponudbo As a global leader in providing the most secure and manageable commercial PC solutions, Dell has debuted sleek, completely redesigned additions to its trusted Latitude and OptiPlex portfolio.

ONLINE nakup

Dell izdelki

Novi izdelki vključujejo: Latitude 7000 serijo 2-v-1 prenosnik; Latitude 3000 in 5000 serijo prenosnikov; OptiPlex 9020 in 3020 Micro desktop računalnike; Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K in Dell 55 monitorje.

  • Nova Latitude serija omogoča varno in obvladljivo produktivnost za vsako delovno mesto 
  • OptiPlex Micro je Dellova najmanjša in najbolj vsestranska namizna oblika, dizajn, ki zavzame manj prostora
  • Dell novi monitorji zagotavljajo osupljivo jasnost slike 

"Dell razume zapletenost podpore za široko paleto naprav, ki so prisotne v današnjem razvijajočem se okolju zaposlenih,« je povedal Kirk Schell, podpredsednik in generalni direktor Dell, commercial client solutions. "Naše nove serije nudijo podjetjem vseh velikosti majhne in inovativne oblike rešitev, ki bodo dobrodošle pri vsakdanjem delu. To so računalniki, ki nudijo najbolj varno in obvladljivo uporabo."

Novi Latitude omogoča produktivnost kjerkoli in kadarkoli  

Novi Latitude 13 7000 serija je najbolj varna 2-v-1 rešitev na svetu, ki združuje lahkost poslovnega Ultrabook™ in tabličnega računalnika v zmogljivi napravi brez kompromisov. Računalnik nudi velik 13.3-palčni zaslon in profesionalno, ISO-certificirano tipkovnico s funkcijo Instant Go, ki je ponavadi na voljo le pri pametnih telefonih in običajnih tablicah. Ko jo kombiniramo z Dell Mobile Office, zbirko dodatkov, posebej oblikovanih za to napravo — torbico, ovitek, univerzalno priklopno postajo - Latitude 13 7000 serija 2-v-1 nudi ultra mobilnim profesionalnih uporabnikom prvovrstno doživetje z neverjetno produktivnostjo. . 

Kliknite tukaj za celotno tehnično specifikacijo. 

Za potrebe manjših in rastočih podjetij novi Latitude 14 in 15 3000 serije nudi osnovne lastnosti poslovnih prenosnikov s pravo mero mobilnosti, produktivnosti in dosegljivosti. Tanjši in lažji kot predhodne generacije nova 3000 serija zagotavlja močnejšo baterijo za celodnevno uporabo, tipkovnico, zaščiteno proti politju, do 1 TB prostora za shranjevanje in 14- ali 15-palčni zaslon z opcijami na dotik.  

Latitude 14 3000 serija - Kliknite tukaj za celotno specifikacijo 
Latitude 15 3000 serija - Kliknite tukaj za celotno specifikacijo 

OptiPlex Micro: neverjetna zmogljivost 

Ohišje, za 67% manjše kot manjše Dellovo desktop ohišje, 5 različnih možnosti namestitve, novi OptiPlex 9020 in 3020 Micro računalnik zagotavlja zmogljivost, ki jo uporabniki pričakujejo. Najbolj varen in obvladljiv desktop na tržišču, OptiPlex 9020 Micro je idealen za okolja, kjer je delovna površina omejena in je varnost pri delu prioriteta, medtem ko OptiPlex 3020 Micro zagotavlja osnovno poslovno delovanje v kompaktni obliki.  

OptiPlex 3020 - Kliknite tukaj za celotno specifikacijo
OptiPlex 9020 - Kliknite tukaj za celotno specifikacijo  

Vodilni monitorji na trgu

Novi Dell 55 monitor s 55-palčnim širokim zaslonom zagotavlja Full HD ločljivost in kontrast 3000:1 za neverjetno jasnost slike. Predstavlja alternativo tradicionalnim projektorjem in TV zaslonom v konferenčnih sobah, saj hitro in avtomatično prilagodi ločljivost z računalnikom.  

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K monitor je prvi monitor z Ultra HD 5K ločljivostjo (5120 x 2880). Ultra HD 5K je primerljivo s 4 - kratno QHD ločljivostjo in 7 - kratno Full HD ločljivostjo. Revolucionarno delovanje zaslona za profesionalne potrebe z najvišjo ločljivostjo, ki je trenutno na voljo. Dell PremierColor zagotavlja revolucionarno kakovost slike, resnično neverjetne barve in natančnost. Prav tako zagotavlja impresiven zvok preko dveh 16W vgrajenih Harman Kardon zvočnikov. Za optimizacijo produktivnosti za inovativen monitor nudi 6 USB priključkov in čitalec kartic za priročno povezavo z drugimi napravami.  

 

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.