ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
AMD praznuje 50 let inovacij

Maj 03, 2019

AMD

AMD praznuje 50 let inovacij

AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično tehnologijo za reševanje nekaterih najtežjih in najbolj zanimivih izzivov na svetu.

"Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969 kot Start-up v Silicijevi dolini, z ducatom zaposlenih in fokusom na vrhunske polprevodniške izdelke. Prerasli smo v globalno podjetje z 10.000 ljudmi, in na poti večkrat prvi dosegli najpomembnejše mejnike v panogi. Od začetka moje kariere do danes sem ostala presenečena nad vplivom in prihodnjim potencialom polprevodniške tehnologije in sem zelo ponosna, da vidim, kako daleč smo prišli.  

AMD danes razvija visoko zmogljive računalniške in vizualizacijske izdelke za reševanje nekaterih najtežjih in najbolj zanimivih izzivov na svetu. Nikoli ni bilo boljšega časa, da bi bili v polprevodniški industriji, in pripravljeni smo se lotiti naslednjih 50 let z visoko zmogljivimi računalniškimi in grafičnimi rešitvami, ki preoblikujejo vsa naša življenja, «je dejala dr. Lisa Su, predsednik in glavni izvršni direktor.

Asbis se pridružuje čestitkam, želi nadaljnje uspehe in tehnološke preboje. Ponosni smo, da smo uradni distributer podjetja AMD, ki promovira tehnologije in izdelke na trgih, kjer poslujemo.

O AMDju: Od 1. maja 1969, je AMD uvedel inovacije na področju visoko zmogljivih računalniških, grafičnih in vizualizacijskih tehnologij.  Na stotine milijonov potrošnikov, ki vodijo Fortune 500 podjetja in najsodobnejše znanstvene raziskovalne ustanove po vsem svetu, se vsakodnevno zanašajo na tehnologijo AMD, da bi izboljšali svoje življenje, delo in igro. Zaposleni v podjetju AMD po vsem svetu se osredotočajo na izgradnjo odličnih izdelkov, ki potiskajo meje, kar je mogoče. Za več informacij o tem, kako AMD danes omogoča in navdihuje, obiščite spletno stran AMD (NASDAQ: AMD) www.amd.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.