ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Midea: Aroma stolpni ventilator

Junij 06, 2024

Midea: Aroma stolpni ventilator

Midea predstavlja Aroma stolpni ventilator: vrhunska pametna klimatska rešitev za poletno udobje 

 

Ko se temperature dvigajo: Midea, priznani vodilni proizvajalec inteligentnih gospodinjskih aparatov, napoveduje najnovejšo pridobitev v svoji liniji inovativnih klimatskih rešitev: Aroma stolpni ventilator. Ta najsodobnejši izdelek obljublja revolucijo v hlajenju doma in pisarne, saj potrošnikom ponuja tako slog kot funkcionalnost. 

Nedavno se je Midea povezala z ASBISc Enterprises Plc, vodilnim distributerjem z dodano vrednostjo v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA). To sodelovanje združuje Mideino strokovno znanje na področju inteligentnih naprav in obsežno distribucijsko mrežo ASBIS-a, kar zagotavlja, da izdelki blagovne znamke dosežejo stranke po celotni regiji. Aroma stolpni ventilator združuje prefinjenost in učinkovitost. Njegova elegantna zasnova se brezhibno zlije v vsak prostor, pri čemer zagotavlja močan pretok zraka, ne da bi zavzemal preveč prostora. Ena izmed izstopajočih lastnosti Aroma stolpnega ventilatorja je njegova vgrajena funkcionalnost aromaterapije. Uporabniki lahko prilagodijo svoje okolje z dodajanjem svojih najljubših dišav ali eteričnih olj v integrirano škatlo za aromaterapijo, kar dvigne tako fizično udobje kot duševno blagostanje. Ventilator prav tako vključuje inteligentno tehnologijo za optimizacijo uporabniškega udobja.

Opremljen z načinom Intelligent Wind Control in vgrajenim temperaturnim senzorjem samodejno prilagaja pretok zraka glede na okoljske pogoje, kar zagotavlja idealno okolje. Andrei Kazennau, vodja razvoja poslovanja za kategorijo klimatskih in ogrevalnih izdelkov pri ASBIS-u, je izrazil navdušenje nad lansiranjem in izjavil: "Lanskoletna predstavitev - Midea Smart Bladeless Fan je bila najbolje prodajan izdelek pretekle sezone. Letos upamo, da se bo nov model pridružil tej liniji. Ko se pričakovanja potrošnikov razvijajo, je nujno ponujati izdelke, ki združujejo pametno funkcionalnost s prilagodljivimi lastnostmi. Z Aroma stolpnim ventilatorjem Midea še naprej vodi na poti zadovoljevanja teh potreb.

Aroma stolpni ventilator bo na voljo za nakup od 15. maja, kar ponuja potrošnikom priložnost, da izboljšajo svojo poletno izkušnjo z neprimerljivim udobjem in slogom. Za več informacij in naročila obiščite [povezave do strani za naročila]. 

O ASBIS Enterprises: 
ASBIS Group je vodilni distributer z dodano vrednostjo, razvijalec in ponudnik IT, IoT in robotskih izdelkov, rešitev in storitev za trge Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA). S sedežem na Cipru ima skupina pisarne v 40 državah, zaposluje več kot 2500+ strokovnjakov in služi 20.000 B2B strankam v 56 državah po vsem svetu. Izdelki v portfelju blagovnih znamk ASBIS so prejeli prestižno nagrado Red Dot: Product Design. 

O Midei: 
Midea je specializirana za obdelavo zraka, hlajenje, pranje perila, velike kuhinjske aparate, velike in majhne kuhinjske aparate, vodne naprave, nego tal in razsvetljavo. Podjetje deluje v več kot 200 državah in regijah. Vsako leto Midea osvoji več kot 40 oblikovalskih nagrad na različnih globalnih oblikovalskih razstavah, kot so Red Dot, iF in Good Design Award. 
 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.