ASBIS novice

Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Maj 16, 2022
Visoka uspešnost v vsakem razredu. Poganja ga arhitektura AMD RDNA™ 2, ...
Januar 20, 2022
Impresivna igralna zmogljivost 1080p in povečana hitrost sličic s tehnologijo ...
Oktober 13, 2021
AMD Smart Access Memory omogoča neverjetno zmogljivost pri igranju iger 1080p, ...
Junij 07, 2021
Procesorji AMD Ryzen™ serije 5000 zagotavljajo vrhunsko visoko zmogljivost, ne ...
April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
Ekskluzivno distribucijsko pogodbo podpisala ASBIS in Cygnett

Februar 09, 2012

Cygnett, distribucijska pogodba

Ekskluzivno distribucijsko pogodbo podpisala ASBIS in Cygnett

Podjetje ASBIS je sklenilo partnerstvo s Cygnettom, hitro rastočim podjetjem, ki proizvaja dodatke in pripomočke za Apple.

7. februar, 2012 —  ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, Srednjem Vzhodu in Afriki je sklenil partnerstvo s podjetjem Cygnett, hitro rastočim podjetjem, ki proizvaja dodatke in pripomočke za Apple.

Ekskluzivna distribucijska pogodba je bila podpisana med Asbisom in Cygnettom in pokriva vseh 28 držav kjer ima Asbis odprte podružnice, predvsem v EMEA regiji. 

S sklenjenim partnerstvom bomo zadostili povečanemu povpraševanju na trgu po inovativnih digitalnih dodatkih v celotni Asbisovi mreži poslovalnic. Cygnett asortima izdelkov obsega pripomočke in dodatke za iPhone, iPad, Android pametne telefone in tablične računalnike, prenosne zvočnike, slušalke, torbe za prenosnike in adapterje za napajanje.

“Sodelovanja s priljubljeno avstralsko znamko digitalnih dodatkov in pripomočkov se že veselimo” je povedal Lefkios Theodosiou, Business Developmenent Manager. “Našo ponudbo bomo povečali za inovativne in funkcionalne izdelke z atraktivnim, modernim dizajnom, kar je logična poteza, saj je Asbis Apple Value Added Distributor (VAD) v več kot 10 državah. Cygnett lahko računa na Asbisovo zanesljivost in strokovno znanje, da bomo povečali njihov delež na tržišču.”

Več o podjetju Asbis
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcev kot so Apple, Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell in Asus. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran 
www.asbis.com

Več o podjetju Cygnett
Ustanovljeno leta 2003, je Cygnett eno največjih avstralskih podjetij v industriji Apple dodatkov in pripomočkov. Podjetje oblikuje, razvija in izdeluje inovativne digitalne dodatke za svetovno popularne naprave: Od zaščitnih ovitkov in dodatkov za iPod, iPhone, iPad, pametne telefone in tablične računalnike do prenosnih zvočnikov, slušalk, adapterjev za napajanje in torb za prenosike. Podjetje ima pisarne v Ameriki, Hong Kongu, Avstraliji, Veliki Britaniji in prodaja izdelke v več kot 36 držav po vsem svetu. Več informacij na spletni strani 
http://us.cygnett.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.