ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Dell osvežena linija Windows 8 naprav

November 13, 2012

Dell, Windows, laptop, monitor

Dell osvežena linija Windows 8 naprav

Dotaknite se prihodnosti z Dell osveženim asortimanom poslovnih in domačih PC sistemov narejenih za Windows 8 okolje, ki zagotavlja boljšo intuitivno izkušnjo računalništva in zadovolji želje uporabnikov. Dell novi sistemi prinašajo napredek na področju računalništva: vrhunsko in intuitivno izkušnjo na dotik, varno uporabo in enostavno upravljanje ter elegantno obliko, stil, natančno izdelavo.

KUPITE ONLINE


Novi Dell izdelki z Windows 8

“Dell in Microsoft sta si prizadevala, da bi tehnologija postala bolj dostopna in intuitivna že več kot dve desetletji. Predstavitev novih Dell PC sistemov in Windows 8 operacijskega sistema je nov pomemben mejnik na tej poti,” je povedal Sam Burd, podpredsednik Dell skupine za osebne računalnike. “Dell ostaja na čelu oblikovanja z največjo izbiro osebnih računalnikov za zadovoljitev različnih potreb kupcev - za poslovne uporabnike, ki zahtevajo varnost in enostavno upravljanje in tehnoloških navdušencev, ki želijo naprave za osebno in poslovno uporabo.”

Novi Dell izdelki z Windows 8  

XPS 12

XPS 12 sta dve napravi v eni: zmogljiv prenosnik, ki se enostavno spremeni v popoln tablični računalnik. 

To omogočajo unikatni tečaji, ki obračajo zaslon na eleganten in inovativen način za preklop med prenosnikom ali tablico. V načinu tabličnega računalnika zaslon popolnoma prekrije tipkovnico in jo hkrati zaščiti pred umazanijo in politimi tekočinami. Živahen Full HD zaslon prikaže 90% več slikovnih pik kot običajen HD zaslon in zagotavlja izjemno ostrino za branje in drugo delo z računalnikom.

XPS One 27Nagrajena XPS One 27 "All-in-One" naprava je primerna za kreativne navdušence, ki jih bo fasciniral super visoko ločljivostni zaslon in zmogljiva grafika za multimedijsko ustvarjanje in zabavo. Kompaktno zasnovana oblika ima 68,58 cm / 27" zaslon Wide Quad HD, ki prikaže 78% več slikovnih pik kot običajen Full HD zaslon. Zaslon ima možnost nagiba v naklonu 60 stopinj, da bo uporaba vmesnika na dotik še enostavnejša. Vkolikor potrebujete računalnik za digitalne kreacije ali predvajanje HD zabavnih vsebin, je XPS One 27 idealna naprava za vas.

XPS 13Dell pripravlja posodobljeno linijo zmagovitih XPS 13 modelov, ki imajo vgrajene najnovejše tehnologije, vključno z Ivy Bridge veznim naborom. Novi XPS 13 je kar do dvakrat hitrejši v primerjavi s prejšnjo generacijo XPS 13 prenosnikov.

Inspiron 15z Ultrabook ima v ponudbi opcijsko zaslon na dotik in številne novosti - popoln za tiste, ki želijo več; večja velikost zaslona, več zabave in večja procesorska moč. Prenosnik je debel le 2,54 cm in se ponaša z visoko zmogljivostjo, visoko avtonomijo baterije, odzivnostjo in aluminijastim ohišjem.

 

Dell Inspiron One 23

 

Inspiron One 23 "All-in-One" PC sistem vas bo očaral z visoko zmogljivostjo delovanja, Full HD zaslonom in kompaktno obliko. Na voljo z zaslonom na dotik, za delo, zabavo in izobraževanje za celo družino.

 

 

Dell ne slovi le kot proizvajalec tabličnih računalnikov in PC sistemov za novi operacijski sistem Windows 8, ampak je posodobitev doživela tudi linija perifernih enot. Novi 58,42 cm /  23" S2340T monitor, občutljiv na dotik je oblikovan posebej za razširitev vseh funkcij operacijskega sistema Windows 8. S2340T je prvi Dell-ov monitor občutljiv na dotik, ki omogoča naklon 90 stopinj, oblikovan za maksimalno multimedijsko izkušnjo.

 

Ti izdelki predstavljajo le del prihajajoče osvežene ponudbe Dell računalnikov. Dell bo predstavil dodatne platforme izdelkov linij XPS, Latitude, OptiPlex in Inspiron, kot tudi monitorjev v prihajajočih tednih.

 
Za več informacij kontaktirajte vašega komercialista.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.