ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
ASBIS distribucija Griffin Technology izdelkov

Februar 15, 2012

Griffin, dodatki, distribucija

ASBIS distribucija Griffin Technology izdelkov

ASBIS je podpisal pogodbo za distribucijo Griffin asortimana izdelkov v 29 državah Osrednje in Vzhodne Evrope, Afrike, Srednjega Vzhoda, Rusije in CIS regije.

10. februar, 2012 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, Srednjem Vzhodu in Afriki, je sklenil partnerstvo s podjetjem Griffin Technology, enemu svetovnih oblikovalcev pripomočkov in dodatkov za mobilne telefone in "gadgete". ASBIS ima sklenjeno distribucijsko pogodbo v 29 državah, vključno z Osrednjo in Vzhodno Evropo, Afriko, Srednjim Vzhodom, Afriko, Rusijo in CIS regijo.

“Griffin asortiman izdelkov je sestavljen iz dodatkov za prenosnike, iPhone, iPad, pametne telefone, tablične računalnike in e-bralnike knjig”, je povedal Lefkios Theodosiou, Vodja razvoja poslovanja v ASBISu. “ Z izdelki bomo razširili našo ponudbo partnerjem in velikim trgovskim verigam skozi široko mrežo Asbis podružnic in zadostili povpraševanju po inovativnih izdelkih.”

Grifin ima v ponudbi uporabne in zabavne rešitve za digitalno zabavo kot so iTrip oddajniki, revolucionaren brezžični zvočni sistem (Evolve Wireless Sound System) in nove potovalne dodatke, ki so bili predstavljeni na sejmu CES 2012.

Več o podjetju ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcevis kot so Apple, Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja 
www.asbis.com

Več o podjetju Griffin
Ustanovljeno leta 1992 na kuhinjski mizi Paul Griffina. Griffin Technology Inc. je danes eden od vodilnih svetovnih ustvarjalcev dodatkov za dom, mobilne in osebne tehnologije. Unikatni izdelki kot so iTrip®, PowerMate®, iFM®, iMic® in Evolve® brezžični zvočni sistem so izredno priljubljeni in iskani izdelki in imajo zveste oboževalce po vsem svetu. Griffin izdelki so zasnovani, izdelani in razviti v samem podjetju in so še naprej vodilni na področju, ki so ga ustvarili. Več informacij o Griffin izdelkih in neverjetnemu dizajnu najdete na 
www.griffintechnology.com, www.facebook.com/griffintech ali Twittterju @griffintech.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.