ASBIS novice

Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Maj 16, 2022
Visoka uspešnost v vsakem razredu. Poganja ga arhitektura AMD RDNA™ 2, ...
Januar 20, 2022
Impresivna igralna zmogljivost 1080p in povečana hitrost sličic s tehnologijo ...
Oktober 13, 2021
AMD Smart Access Memory omogoča neverjetno zmogljivost pri igranju iger 1080p, ...
Junij 07, 2021
Procesorji AMD Ryzen™ serije 5000 zagotavljajo vrhunsko visoko zmogljivost, ne ...
April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
ASBIS je podpisal distribucijsko pogodbo z Loewe

Julij 04, 2022

Loewe

ASBIS je podpisal distribucijsko pogodbo z Loewe

Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih vrhunskih sistemih za domače razvedrilo z briljantnim zvokom in sliko, ter nagrajenim dizajnom.

ASBIS postane distributer Loewe – vodilne mednarodne znamke TV sprejemnikov in zabavne elektronike s skoraj 100 letno zgodovino delovanja.


Loewe je znan po ustvarjanju prvega televizorja leta 1931 in začetku njegove množične proizvodnje. Danes je blagovna znamka prepoznavna po svojih vrhunskih sistemih za domače razvedrilo z briljantnim zvokom in sliko. ter  nagrajenim dizajnom. Podjetje ostaja zvesto svojemu duhu inovativnosti in nenehno uvaja nove linije izdelkov, pri čemer se osredotoča na življenjski slog svojih strank in okoljsko trajnost.

ASBIS je v zadnjih nekaj letih razvil trdno mrežo izbranih maloprodajnih partnerjev v segmentu luksuzne elektronike, zaradi česar je prednostna izbira za Loewe. Sporazum o distribuciji vključuje vseh 27 držav, v katerih je skupina ASBIS lokalno prisotna, in pokriva CEE, Baltik, FSU, Bližnji vzhod, Kavkaz in Srednjo Azijo.


Posledično bo partnerstvo Loeweju omogočilo razširitev svoje prisotnosti na znatno število novih trgov v regiji EMEA in opazno povečalo portfelj vrhunske elektronike družbe ASBIS.


»Zelo smo navdušeni, da pozdravljamo Loewe kot našega partnerja in ponujamo njegove ikonične izdelke našim strankam. Ta sporazum krepi naš sloves zanesljivega partnerja, ki mu lahko zaupajo vrhunske blagovne znamke, in veselimo se podpore Loewe pri njegovi rasti.« - je povedal Serhei Kostevitch, izvršni direktor podjetja ASBIS

»Zelo smo ponosni, da oznanjamo to partnerstvo z ASBISom za zastopanje blagovne znamke na trgih EMEA. To partnerstvo pomeni nov korak pri repozicioniranju Loewe kot mednarodne premijske blagovne znamke in omogočanju naše najsodobnejše tehnologije dostopne širokemu občinstvu. ASBIS nima le dolge zgodovine in izjemnega vpogleda v industrijo, ampak bo skupaj z njihovimi dokazanimi dosežki zagotovil, da bo blagovna znamka Loewe predstavljena in zaživela v ključnih maloprodajnih kanalih v EMEA. Z veseljem se zanašamo na ASBIS pri rasti našega poslovanja in smo prepričani v naš prihodnji uspeh.” - pravi José Barreiro-Lopez, Loewe podpredsednik globalne prodaje.

O podjetju ASBIS
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) je vodilni distributer z dodano vrednostjo, OEM in ponudnik rešitev IT, IoT, IoT in umetne inteligence v Srednji in Vzhodni Evropi, nekdanji Sovjetski zvezi in MEA. Podjetje je specializirano za distribucijo z dodano vrednostjo (VAD), tržne rešitve B2B in distribucijo izdelkov IKT globalnih dobaviteljev. Kot vodilni v panogi IT strokovne ekipe skupine konfigurirajo izdelke strojne opreme in elemente programske opreme, storitve v oblaku in tehnologije za ustvarjanje komercialno izvedljivih rešitev po izbiri. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

O Loewe
Loewe Technology GmbH je vodilna mednarodna blagovna znamka za televizijske sprejemnike in zabavno elektroniko s sedežem v Kronachu v Frankoniji. Od svoje ustanovitve leta 1923 je podjetje oblikovalo industrijo s svojimi ikoničnimi izdelki in številnimi tehničnimi inovacijami ter je prejelo veliko nagrad za svoj eleganten dizajn. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.loewe.tv

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.