ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
AENO Premium LED Eco Smart Heater

Avgust 29, 2023

AENO Premium LED Eco Smart Heater

AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je razširila svojo paleto pametnih naprav za ogrevanje z napovedjo najnovejšega modela: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Ta izjemna dodatek pripada družini grelcev AENO, ki vključuje tudi letošnjega prejemnika dvojne nagrade Red Dot Award 2023

AENO na novo opredeljuje udobje in uporabniku prijazen dizajn ogrevanja doma z lansiranjem najnovejšega modela: AENO Premium LED Eco Smart Heater

AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je razširila svojo paleto pametnih naprav za ogrevanje z napovedjo najnovejšega modela: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Ta izjemna dodatek pripada družini grelcev AENO, ki vključuje tudi letošnjega prejemnika dvojne nagrade Red Dot Award 2023 - AENO Premium Eco pametnim grelcem, ni samo ponovno opredelil udobja, temveč je dvignil raven udobja na povsem novo raven.

AENO Premium Eco Smart LED Heater je opremljen z naprednim digitalnim LED prikazom in štirimi upravljalnimi gumbi. Prisluhnili smo vašim željam- sedaj grelec prikazuje temperaturo (tako trenutno kot tisto, ki jo sami določite), dodali smo gumb za SMART način (za vklop konstantnega ogrevanja ali prilagoditev željene sobne temperature) za učinkovito in ekonomično ogrevanje, gumbe za višjo in nižjo temperaturo ter seveda elegantni aluminijasti vklopni gumb. Prilagodljiva je tudi svetlost LED zaslona. S prilagoditvijo svetlosti LED zaslona in gumbov ga lahko prilagodite načinu za nočno uporabo, ki ne moti vašega spanja. Samodejni izklop gumbov in zaslona je mogoč preko aktivacijske aplikacije (privzeto je vedno vklopljen).

Z zagotavljanjem najsodobnejše tehnologije in Evropskega vrhunskega nivoja kakovosti je AENO že dolgo časa v ospredju industrije gospodinjskih aparatov. Lansiranje AENO Premium Eco pametnega LED grelnika predstavlja pomenben mejnik za blagovno znamko, saj razširja svojo ponudbo izdelkov, da bi zadovoljila spreminjajoče se potrebe potrošnikov. 

Uporabniku prijazen dizajn za najboljšo izkušnjo in udobje

Zasnovani s popolno kombinacijo stila in funkcionalnosti, se AENO Premium Eco pametni LED grelniki ponašajo z nizom pametnih funkcij, ki bodo preoblikovale naše razmišljanje o ogrevanju. Opremljeni s naprednimi senzorji (senzor za prevrnitev, termostat v kablu, nadzor temperature plošče) in tehnologijo najnovejše generacije, se ti grelniki brez težav prilagajajo vašim željam in ponujajo optimalno udobje.

Digitalni zaslon in upravljalna enota z LED osvetlitvijo in gumbi so zasnovani tako naravno, da jih lahko preprosto najdete z dotikom, tudi v temi. AENO skrbi, da ne boste iskali gumba za vklop na zadnji strani - samo iztegnite roke in gumbi se sami znajdejo pod vašimi prsti. Vse je izjemno preprosto za vas in vašo družino!

Popolno ujemanje s katerim koli notranjim prostorom

Eleganten ultra-tanek dizajn (samo 11 mm), vrhunski materiali (anodiziran aluminij) in stilsko LED zaslonka svetlosti naredijo ta grelec zavidanja vreden.

 

AENO Premium Eco pametni LED grelec je na voljo v treh barvnih različicah: Sijajno bela, Biserno črna in Temno siva (NOVO), tako nudi popolno ujemanje z vašim notranjim prostorom.

Diskreten dizajn z ultra-tanko temperirano stekleno ploščo se popolnoma prilega vsakemu notranjemu prostoru in postane glavna atrakcija in osrednja točka ali pa le se nevidno skrije v prostoru. Uporabnik ga lahko namesti na način, ki je zanj najprimernejši, in ga prilagodi svojemim potrebam: lahko se montira na tla ali steno.

zberite svoj način delovanja

Uporabnik lahko nemudoma izbere način nadzora svoje naprave glede na želje in potrebe: oddaljeno se kontrolira preko mobilne aplikacije, prek glasovniega asistenta ali s uporabo digitalnega prikaza in kontrolnih gumbov.

Opremljen s povezljivostjo Wi-Fi, se naprava lahko enostavno nadzoruje prek mobilne aplikacije, kar vam omogoča spremljanje porabe energije, nastavljanje urnikov in prilagajanje temperature v realnem času. V aplikaciji lahko že vnaprej ustvarite urnik ogrevanja doma in nastavite udobno temperaturo, medtem ko ste v pisarni.

Nadzorujte grlnik AENO s svojim glasom, ko ste doma (Google Home ali Amazon Alexa), ali preprosto nastavite želeni način s elegantnim gumbom, če telefon ni pri roki. Nastavitveni gumb in digitalni prikaz omogočata vašim bližnjim uporabo grelnika, tudi če uporabnik aplikacije ni v bližini. To lahko postane pomembno, če želite skrbeti za starejše člane v svoji družini.

Ne glede na to, če nadzorujete temperaturo prek glasovnih ukazov ali uporabljate nastavitve na daljavo prek aplikacije na pametnem telefonu, AENO zagotavlja, da ste vedno v kontroli, ne glede na to, kje ste.

Prilagodljiv in pameten način za varčevanje z energijo

Eden od izstopajočih značilnosti pametnih grelcev AENO je njihova sposobnost pametnega nadzora, kadar je potrebno vzdrževati nastavljivo udobno temperaturo brez izgube električne energije v zraku. Zbogom hladnim jutrom in pozdravl toplemu in prijetnemu domu vsakič, ko stopite skozi vrata.

Vsi modeli grelcev AENO so energetsko učinkovitejši od drugih vrst grelnikov in načinov ogrevanja (konvekcijsko ogrevanje, klimatske naprave, talno ogrevanje, centralno ogrevanje).

Hitro in učinkovito izkoristi celotnih 700+ vatov moči, brez zapravljanja denarja. Temperaturo plošče je mogoče spremeniti od 60 do 120 stopinj Celzija, s čimer se razpon temperatur spreminja od 150W+ do 700W+.

Je dvakrat bolj učinkovit kot običajen grelec. Ko je prostor enkrat ogret na nastavljeno temperaturo, se grelec samodejno izklopi, ne da bi zapravljal električno energijo, hkrati pa ohranja temperaturo prostora (v PAMETNEM načinu). Ohranjanje temperature prostora je vedno cenejše. Tako lahko privarčujete z energijo in denarjem ter ostajate ogreti skozi celotno sezono ogrevanja.

Varnost in zaščita

Varnost je za AENO vedno na prvem mestu, in AENO Premium LED Eco Smart Heater ni izjema. Vgrajene varnostne funkcije, kot so otroška ključavnica, zaščita pred pregrevanjem in senzor za prevrnitev/ padec (grelec se izklopi, če pade, sirena obvesti, če grelec pade, in obvestilo v aplikaciji se pošlje), zagotavljajo mirno spanje in uživanje v toplini brez skrbi pred nesrečami.

Zdravo ogrevanje za vaše dobro počutje

Grelci AENO ne izsušujejo zraka in ne porabljajo kisika - niso klimatske naprave. To je izjemno pomembno za vaše zdravje. Grelniki ne piha zraka - torej ni prašnih ali pelodnih delcev, ki bi krožili po zraku, kar je odlično za ljudi z alergijami. Ti tihi, brezvonjavni in brezprahni grelci AENO Premium LED Eco Smart so prava rešitev za družine z otroki in hišnimi ljubljenčki.

"Andrei Kazennau, vodja razvoja poslovanja za grelce, je dejal: 'AENO je vedno zavezana k izboljšanju življenja naših strank z inovativnimi rešitvami za ogrevanje doma. Z lansiranjem naših pametnih grelcev dvigujemo udobje in praktičnost na povsem novo raven. Verjamemo, da naše stranke zaslužijo le najboljše, in ponosni smo, da to zagotavljamo s to izjemno linijo izdelkov. Naši modeli grelcev so mojstrovina produktnega oblikovanja, kar je potrdila prva generacija modela AENO Premium Eco Smart heater s prestižno nagrado Red Dot Awards. Upamo, da bo nov model prav tako uspešen in bo razširil izbiro za naše stranke. Sodelujemo z trgovci, arhitekturnimi in notranjimi oblikovalci, zato smo odprti za pogovore o potencialnih sodelovanjih!'"

 Začetek prodaje je popoln čas za nadgradnjo sistema ogrevanja doma za tople in udobne domove v prihajajoči zimi!

Pametni grelniki AENO bodo na voljo za nakup v Sloveniji od oktobra pri partnerskih prodajalcih in na spletnih platformah:

O podjetju AENO in AENO Premium Eco LED Smart Heater

AENO je mlada in dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, ustvarjena s strani mednarodnega tima visoko usposobljenih inženirjev. AENO skrbi za svoje stranke in si prizadeva nenehno izboljševati funkcionalnost izdelkov ter širiti možnosti. Da bi povečali vrednost in kakovost ter optimizirali logistične dostavne poti za maloprodajne verige in končne uporabnike, proizvodna linija za izdelavo premijskega pametnega grelnika za okolje deluje v Evropi, v Poljski. AENO je del portfelja znamk podjetja ASBIS Enterprises PLC, vodilnega distributerja IT izdelkov v regiji EMEA, za distribucijo.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.