ASBIS novice

Maj 16, 2022
Visoka uspešnost v vsakem razredu. Poganja ga arhitektura AMD RDNA™ 2, ...
Januar 20, 2022
Impresivna igralna zmogljivost 1080p in povečana hitrost sličic s tehnologijo ...
Oktober 13, 2021
AMD Smart Access Memory omogoča neverjetno zmogljivost pri igranju iger 1080p, ...
Junij 07, 2021
Procesorji AMD Ryzen™ serije 5000 zagotavljajo vrhunsko visoko zmogljivost, ne ...
April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
April 22, 2021
Prestigio Multiboard Light is the latest addition to the brand's interactive ...
April 20, 2021
PRESS RELEASE -20 April 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
April 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
SonicWall s podpisom nove pogodbe s skupino ASBIS razširja distribucijo v države srednje in vzhodne Evrope

SonicWall s podpisom nove pogodbe s skupino ASBIS razširja distribucijo v države srednje in vzhodne Evrope

PRESS RELEASE – January 15, 2018

SANTA CLARA, Kalifornija — SonicWall, zaupanja vreden varnostni partner, ki ščiti več kot milijon omrežij po vsem svetu, napoveduje novo partnerstvo z ASBIS-om, evropskim distributerjem z dodano vrednostjo (VAD) in strokovnjakom za svetovno informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (ICTS), da bi svoje poslovanje razširil v strateške srednjeevropske države CEE).

"ASBIS je zavezan, pameten in varen distributer, ki bo lahko zvišal rast SonicWall-a v Evropi," je dejal višji podpredsednik SonicWall-a in Chief revenue oficer Steve Pataky. "Njihovi distribucijski kanali so hitri, zanesljivi in ​​zaupanja vredni, kar bo organizacijam v teh državah močno pomagalo braniti svoja omrežja, podatke in stranke". 

Sporazum bo SonicWall-u omogočil širok dostop do številnih držav srednjeevropske vzhodne Evrope, vključno z Belorusijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Ciprom, Češko, Estonijo, Grčijo, Madžarsko, Latvijo, Litvo, Malto, Poljsko, Romunijo, Rusijo, Srbijo, Slovaško, Slovenijo, Ukrajino in Kazahstanom.

"Sodelovanje s SonicWall-om je eden od dobrih primerov "win-win" strategije, zlasti pri povečanju razvoja na velikem varnostnem trgu naše regije," je povedal Yuri Ulasovich, vodja COO pri podjetju ASBIS Enterprises. "Cybersecurity je pomemben del vsakega podjetja - pomembnost, ki se bo vsako leto povečevala. SonicWall rešitve pomagajo nam in našim partnerjem ponujati eno izmed najboljših rešitev za kibernetsko varnost organizacijam v Evropi in zunaj nje."

"Sporazum vključuje distribucijo vseh varnostnih rešitev SonicWall-a – vključno s cloud-based, multi-engine Capture Advanced Thread Protection sandbox storitvijo – strojno opremo, ter modelom Security as a Service  (SECaaS) za zagotavljanje varnostnih storitev.

Sporazum o distribuciji se bo začel januarja 2018.

Več informacij

Če želite izvedeti več o možnostih partnerstva z SonicWallom learn more about opportunities to partner with SonicWall, please visit:

Za več informacij, obiščite: SonicWall na Twitterju

O SonicWall-u 

SonicWall se že več kot 25 let bori proti industrijski kiber kriminalni industriji, brani mala, srednja podjetja in podjetja po vsem svetu. Podprto z raziskavami SonicWall Capture Labs, nagrajenimi rešitvami za odkrivanje in preprečevanje v realnem času, skupaj z resničnimi viri več kot 18.000 partnerjev zvestega kanala po vsem svetu, so hrbtenica, ki zagotavlja varnost več kot milijon poslovnih in mobilnih omrežij ter njihove e-pošte, aplikacije in podatke.

Ta kombinacija izdelkov in partnerjev je omogočila avtomatizirano rešitev odkrivanja in preprečevanja kršitev v realnem času, prilagojena posebnim potrebam več kot 500.000 organizacij v več kot 150 državah. Ta podjetja se lahko učinkovitejša in jih je manj strah za varnost.

Za več informacij obiščite www.sonicwall.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.