ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Ferrari by Logic3 ekskluzivno v Sloveniji

Julij 17, 2012

Logic3

Ferrari by Logic3 ekskluzivno v Sloveniji

Logic3 napoveduje razpoložljivost ikonične Ferrari avdio kolekcije. Kolekcija je bila oblikovana, da Ferrarijevo zmogljivost, odličnost in strast do življenja pripelje v svet avdiofilstva.

18. julij 2012, Ljubljana: Logic3 je danes najavil razpoložljivost naglavnih in ušesnih slušalk ikonične zbirke Ferrari by Logic3, svetovno vodilnih avdio izdelkov.

Obsežen asortima sedmih različnih modelov naglavnih in ušesnih slušalk odraža odličnost ter zmogljivost Ferrarija na cesti in v motošportu, z vrhunskimi zvočnimi lastnostmi in presunljivo lepimi oblikami.

Izdelki so javnosti že bili razkriti na sejmu CES 2012 in poželi veliko število pohval ter prejeli nagrado “iLounge Best of Show” za oblikovno zasnovo izdelka. Ekskluzivno sodelovanje Logic3 s Ferrarijem dokazuje dolgoletno strast in željo podjetja po izdelavi najboljših avdio izdelkov na tržišču.

Ashvin Patel, Logic3 CEO: “Zelo smo zadovoljni, da bomo lansirali prvo kolekcijo naglavnih in ušesnih slušalk ikonične kolekcije Ferrari by Logic3, ki odraža stil in tehnično odličnost Ferrarija. V celotnem procesu inženiringa in oblikovanja smo z maksimalno natančnostjo sodelovali skupaj z italijansko blagovno znamko in z gotovostjo lahko potrdim, da kolekcija Ferrari by Logic3 prinaša odličnost, ki jo legendarni poskočni konjiček zahteva. Z veseljem lahko povem, da bomo v naslednjih tednih objavili prodajne cene in razpoložljivost tudi drugih izdelkov.”

Andrea Perrone (Senior Vice President Brand), Ferrari: “Zmogljivost in kakovost odraža vse, kar Ferrari počne. Mi oblikujemo in izdelujemo avtomobile, ki odražajo želje naših kupcev, ki si vedno prizadevajo dosegati najvišje postavljene cilje v življenju. Že dolgo smo imeli močno željo, da bi bila naša blagovna znamka prisotna tudi na avdio tržišču in ravno zato smo sklenili partnerstvo z Logic3, ki temelji predvsem na podlagi njihove strasti in navdušenja, da njihovi izdelki dosežejo maksimalno avdio kakovost. Kolekcija Ferrari by Logic3 povzema strast in tehnično odličnost, ki jo pri Ferrariju zahtevamo, zato z veliko nestrpnostjo pričakujemo dan, ko bomo lahko našo zgodbo delili z lastniki Ferrarijev, oboževalci in avdio navdušenci.”

Ferrari by Logic3 obsega dve kolekciji s prepoznavnima imenoma:

Scuderia Ferrari kolekcija, pri kateri smo dobili navdih pri tekmovanju, hitrosti in tehnoloških inovacijah ekipe F1. Vsak izdelek ima prepoznavne oblikovne poteze iz Ferrari dirkalnih avtomobilov. Kolekcija ima ekskluzivno Scuderia Ferrari značko, ki odraža skupno vizijo zmogljivosti, tehnologijo in moč. Ferrari

Cavallino kolekcija je navdahnjena po emotivni vožnji Ferrarijevih brezčasnih GT cestnih avtomobilov. Premium teksture in materiali v kombinaciji z vrhunsko obliko ustvarijo neprimerljiv luksuzni ter estetsko lep izdelek. Kolekcija je opremljena z zaslužno slavno značko “poskočnega konjička”, ki opredeljuje odličnost, eleganco in je resnično ikonična.

Slušalke bodo na voljo za naročilo v Sloveniji pri premium pooblaščenih trgovcih kmalu in na spletnem mestu www.Ferrari.com

Naglavne in ušesne slušalke

Naglavne in ušesne slušalke Scuderia Ferrari odlikuje elegantna oblika in visoka kakovost zvoka skupaj z vrhunsko ravnijo udobja. Oblikoven stil je prevzet iz moštva Ferrari F1, celotna kolekcija pa obsega :

  • R200 naglavne slušalke, v srebrni ali beli barvi, 249,00 €.
  • P200 naglavne slušalke narejene v poklon slušalkam, ki jih ekipa uporablja v F1, v rdeči ali črni barvi, 249,00 €.  
  • R100 in R100i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka, v črni ali beli barvi. R100: 159,00 €, R100i: 169,00 €.  
  • S100 in S100i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka, v rdeči ali beli barvi. S100: 139,00 €, S100i: 149,00 €.

Ferrari Cavallino naglavne in ušesne slušalke zagotavljajo premium avdio izkušnjo z obilico razkošnega udobja. Poudarek je na najboljših materialih in podrobnostih. Celotna kolekcija obsega:

  • T250 naglavne slušalke so na voljo v črni ali drap barvi, 299,00 €.
  • T150 in T150i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka so na voljo v črni ali drap barvi. T150: 189,00 €, T150i: 199,00 €.
  • G150 in G150i ušesne slušalke s tehnologijo TFAT in izolacijo zvoka so na voljo v črni ali beli barvi. G150: 169,00 €, G150i: 179,00 €.

V prihodnjih tednih bo Logic3 objavil razpoložljivost in cene Ferrari by Logic3 slušalk s tehnologijo ANC (aktivno odstranjevanje šumov iz okolice) ter zvočnih oz. polnilnih dock postaj.

Pri spoznanju, da je potrebno novo serijo avdio opreme pričeti graditi pri temeljih, je Logic3 sodeloval na ozko specializiranem področju z zelo uglednimi oblikovalci avdio sistemov in naprav. Končni rezultat sodelovanja so unikatni avdio izdelki, ki vodijo ikonično italijansko Ferrari dediščino na novo življenjsko pot.

Ferrarijeva ekipa je bila tesno povezana z Logic3 skozi celoten proces, kar se z značilnim Ferrari stilom, obliko in osebnostjo odraža pri vsakem izdelku. Stranke, ki želijo naročiti katerikoli izdelek iz kolekcije, vabimo da za več informacij o izdelku in lokalnih prodajnih mestih Ferrari by Logic3 kolekcije obiščejo www.ferrari-by-logic3.com

Za več informacij kontaktirajte
Barbara Novak Koritnik, barbara.n.koritnik@asbis.si, Asbis d.o.o.

Več o Ferrari by Logic3

Logic3 je proizvajalec visoko kakovostnih izdelkov, ki za vsak izdelek v svojem asortimanu izpolnjuje dano obljubo, da bo produkt izpolnil vsa pričakovanja kupcev. Podjetje je že od ustanovitve imelo strast in željo za proizvodnjo najboljših in resnično izjemnih avdio izdelkov na trgu, ki bodo nekaj posebnega. Ta želja je pripeljala do sodelovanja med Logic3 in Ferrarijem.

Zmogljivost in kakovost odraža vse, kar Ferrari počne. Izdelki odražajo želje kupcev, ki si vedno prizadevajo dosegati najvišje postavljene cilje v življenju. Ferrari je pri Logic3 začutil ambicijo in strast ter sklenil partnerstvo, saj verjame, da lahko dosežejo avdio kakovost, ki se zahteva in pričakuje.

Iz sanj v resničnost je ekipa Logic3 svojo dokazanost in doslednost pri visoki kakovosti izdelkov pripeljala na novo raven. Ob spoznanju, da je potrebno novo serijo avdio opreme pričeti graditi pri temeljih, je Logic3 sodeloval na ozko specializiranem področju z zelo uglednimi oblikovalci avdio sistemov in naprav. Končni rezultat sodelovanja so unikatni avdio izdelki, ki vodijo ikonično italijansko Ferrari dediščino na novo življenjsko pot. Ferrarijeva ekipa je bila tesno povezana z Logic3 skozi celoten proces in to se z značilnim Ferrari stilom, obliko in osebnostjo odraža pri vsakem izdelku.

Za več informacij obiščite www.ferrari-by-logic3.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.