ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
ASBIS distributer OCZ SSD pogonov

Oktober 19, 2011

OCZ, distribucija

ASBIS distributer OCZ SSD pogonov

OCZ je sklenil pogodbo s podjetjem ASBIS za distribucijo OCZ pogonov v EMEA regiji.

Limasol (Ciper), 19. oktober 2011 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, Srednjem Vzhodu in Afriki ter OCZ Technology Group, Inc. (Nasdaq: OCZ), vodilni oblikovalec, izdelovalec in distributer visoko zmogljivih in zanesljivih SSD pogonov in premium računalniških komponent, sta danes sklenila pogodbo za distribucijo OCZ SSD pogonov v EMEA regiji. 

"Želimo izkoristiti vse prednosti EMEA tržišča in povečati prisotnost naših izdelkov na tržišču. Podjetje OCZ se je odločilo za sodelovanje z ASBIS-om, ker so v zadnjem desetletju postali vodilni distributer v Evropi, Srednjem Vzhodu in Afriki ter so idealen poslovni partner. EMEA regija je ključno tržišče in v zadovoljstvo nam je, da smo podpisali pogodbo z vodilnim distributerjem IT izdelkov v Evropi", je povedal Joost Van Leeuwen, Marketing direktor, OCZ Technology Group.

"Veselimo se sodelovanja s podjetjem OCZ Technology. S strokovnim znanjem OCZ-ja pri razvoju in trženju vodilnih SSD izdelkov in široko Asbis-ovo distribucijsko mrežo v EMEA regiji smo prepričani v velik uspeh. ASBIS ima veliko izkušenj pri distribuciji pomnilnikov in izdelkov za shranjevanje podatkov, zato so OCZ visoko kakovostni izdelki logična izbira, ki bo zadovoljila celotno povpraševanje tržišča in zadovoljstvo kupcev. ", - Konstantin Smetanin, Produktni vodja, ASBISC Enterprises Plc.

OCZ asortima SSD pogonov je razdeljen na visoko kakovostne izdelke za delovne postaje z vgrajenim SandForce kontrolerjem in unikatnim dizajnom kot je Agility 3, Vertex 3 in SSD z vmesnikom PCI-Express RevoDrive 3, izdelke za široko potrošnjo in prenosnike kot so modeli Solid 3, Onyx ali Nocti in SSD pogone za poslovno okolje kot je serija IBIS z vmesnikom HSDL ali PCI-Express.

Podjetje OCZ je razvilo pogon Synapse in RevoDrive Hybrid, ki je s hitrostjo prenosa podatkov podoben SSD pogonu, po kapaciteti pa klasičnemu trdemu disku. 

Več o podjetju ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev, Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

Več o podjetju OCZ Technology Group, Inc.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002, v San Joseju, OCZ Technology Group, Inc. (OCZ), je vodilni oblikovalec, izdelovalec in distributer visoko zmogljivih in zanesljivih SSD pogonov in premium računalniških komponent. OCZ ima strokovno znanje za razvoj hitrih pomnilnikov in želijo postati vodilni na tržišču SSD pogonov - tehnologijo ki tekmuje s klasičnimi trdimi diski. SSD pogoni so hitrejši, zanesljivejši, se manj grejejo in porabijo manj energije kot trdi disk, ki je vgrajen v povprečen računalnik. Za več informacij obiščite: www.ocztechnology.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.