ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS je postal uradni distributer Ubiquiti Networks

Januar 16, 2019

Ubiquiti Networks

ASBIS je postal uradni distributer Ubiquiti Networks

SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper

Distributer z dodano vrednostjo ASBIS je podpisal pogodbo z Ubiquiti Networks in začel dobavljati celoten portfelj v vseh CIS državah (Kazahstan, Ukrajina, Belorusija, Moldavija, Armenija, Gruzija, Azerbajdžan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadžikistan, Kirgizija), državah balkanskega območja (Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Romunija, Srbija, Slovenija), državah Baltika (Estonija, Litva, Latvija), v Ciper, Češko republiko, Grčijo, Madžarsko, Malto in na Slovaško. V regiji MEA ASBIS že deluje kot distributer izdelkov Ubiquiti.

Ponudba izdelkov vključuje notranje in zunanje Wi-Fi rešitve, dodatke, preklapljanje in usmerjanje, kar zagotavlja popolno pokritost trga MSP.

Podpis sporazuma o širjenju poslovanja prinaša naše sodelovanje z Ubiquiti na naslednjo raven. Ubiquiti izdelki omogočajo izdelavo zanesljivih in hitrih brezžičnih rešitev korporativnega razreda za notranjo uporabo in zagotavljanje povezave med pisarnami. Te prednosti, skupaj s konkurenčno ceno, ponujajo edinstvene priložnosti za uporabo Ubiquiti rešitev v projektih z najvišjim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, je povedal Georgii Saprykin, direktor za produkte in trženje, ASBISc Enterprises..

O podjetju ASBIS

Podjetje ASBISc PLC (WSE: ASB) je vodilni ponudnik dodane vrednosti, OEM in rešitev za IT, IoT, IoT, AI v CEE, FSU, MEA. Podjetje je specializirano za distribucijo dodane vrednosti (VAD), B2B tržne rešitve in distribucijo IKT izdelkov globalnih dobaviteljev. Sodelovanje z vodilnimi v IT industriji, strokovne skupine skupine konfigurirajo izdelke strojne opreme in elemente programske opreme, storitve v oblaku in tehnologije za ustvarjanje komercialno sprejemljivih rešitev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja at www.asbis.si

O Ubiquiti omrežjih

Ubiquiti Networks je usmerjen v demokratizacijo omrežne tehnologije v svetovnem merilu - skupne pošiljke skoraj 85 milijonov naprav imajo ključno vlogo pri ustvarjanju omrežne infrastrukture v več kot 200 državah in ozemljih po svetu. Naše profesionalne izdelke za omrežje poganjajo naše UNMS in UniFi programske platforme za zagotavljanje visoko zmogljivega porazdeljenega dostopa do interneta in enotnega upravljanja informacijske tehnologije.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, logotip U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi in UFiber so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke Ubiquiti Networks, Inc. v Združenih državah in drugih državah. Za več informacij obiščite www.ubnt.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.