ASBIS novice

April 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
April 28, 2021
Having successful experience and cooperation in the Middle East region with ...
April 26, 2021
First 400Gb/s DPU with Line-Rate Processing of Software-Defined Networking, ...
April 22, 2021
Prestigio Multiboard Light is the latest addition to the brand's interactive ...
April 20, 2021
PRESS RELEASE -20 April 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
April 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
April 14, 2021
2X more All-Flash NVMe Bandwidth, Up to 12TB* Memory, Open OCP 3.0 I/O, Maximum ...
April 14, 2021
The Versatility and Breadth of Ultra, Twin, SuperBlade®, Storage, GPU Optimized ...
April 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), an industry leader in high-performance ...
April 07, 2021
Intel Showcases New 3rd Gen Intel Xeon Scalable – the Only Data Center ...
ASBIS je postal uradni distributer Ubiquiti Networks

Januar 16, 2019

Ubiquiti Networks

ASBIS je postal uradni distributer Ubiquiti Networks

SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper

Distributer z dodano vrednostjo ASBIS je podpisal pogodbo z Ubiquiti Networks in začel dobavljati celoten portfelj v vseh CIS državah (Kazahstan, Ukrajina, Belorusija, Moldavija, Armenija, Gruzija, Azerbajdžan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadžikistan, Kirgizija), državah balkanskega območja (Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Romunija, Srbija, Slovenija), državah Baltika (Estonija, Litva, Latvija), v Ciper, Češko republiko, Grčijo, Madžarsko, Malto in na Slovaško. V regiji MEA ASBIS že deluje kot distributer izdelkov Ubiquiti.

Ponudba izdelkov vključuje notranje in zunanje Wi-Fi rešitve, dodatke, preklapljanje in usmerjanje, kar zagotavlja popolno pokritost trga MSP.

Podpis sporazuma o širjenju poslovanja prinaša naše sodelovanje z Ubiquiti na naslednjo raven. Ubiquiti izdelki omogočajo izdelavo zanesljivih in hitrih brezžičnih rešitev korporativnega razreda za notranjo uporabo in zagotavljanje povezave med pisarnami. Te prednosti, skupaj s konkurenčno ceno, ponujajo edinstvene priložnosti za uporabo Ubiquiti rešitev v projektih z najvišjim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, je povedal Georgii Saprykin, direktor za produkte in trženje, ASBISc Enterprises..

O podjetju ASBIS

Podjetje ASBISc PLC (WSE: ASB) je vodilni ponudnik dodane vrednosti, OEM in rešitev za IT, IoT, IoT, AI v CEE, FSU, MEA. Podjetje je specializirano za distribucijo dodane vrednosti (VAD), B2B tržne rešitve in distribucijo IKT izdelkov globalnih dobaviteljev. Sodelovanje z vodilnimi v IT industriji, strokovne skupine skupine konfigurirajo izdelke strojne opreme in elemente programske opreme, storitve v oblaku in tehnologije za ustvarjanje komercialno sprejemljivih rešitev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja at www.asbis.si

O Ubiquiti omrežjih

Ubiquiti Networks je usmerjen v demokratizacijo omrežne tehnologije v svetovnem merilu - skupne pošiljke skoraj 85 milijonov naprav imajo ključno vlogo pri ustvarjanju omrežne infrastrukture v več kot 200 državah in ozemljih po svetu. Naše profesionalne izdelke za omrežje poganjajo naše UNMS in UniFi programske platforme za zagotavljanje visoko zmogljivega porazdeljenega dostopa do interneta in enotnega upravljanja informacijske tehnologije.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, logotip U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi in UFiber so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke Ubiquiti Networks, Inc. v Združenih državah in drugih državah. Za več informacij obiščite www.ubnt.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.