KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Junij 30, 2009
Mini ohišja – popolna rešitev za Intel® mini-ITX matične plošče, ki združuje ugodno ceno, elegantno in kompaktno obliko in fleksibilnost, ki omogoča vgradnjo različnih zmogljivih konfiguracij in še veliko več.
Junij 18, 2009
Podjetje Kingston Technology Company Inc., je vodilno podjetje v segmentu pomnilniških in spominskih enot. Oglejte si našo ponudbo.
Junij 18, 2009
Ste si kdaj želeli, da bi našli vsa orodja in pripomočke za prodajo Kingston Technology izdelkov na enem mestu? Obiščite novi, prenovljeni Kingston Partner Portal.
Junij 17, 2009
Najzmogljivejši HyperX DDR3 pomnilniški moduli so namenjeni predvsem zmogljivim Intel® Core i7 konfiguracijami. Kit sestavljajo trije DDR3 moduli - Triple Channel kit.
Junij 03, 2009
Novi dual-core Athlon II procesorji, zgrajeni na 45nm tehnologiji s frekvenco 3 GHz po ugodni ceni in za igralne navdušence in navijalce, Phenom II X2 Black Edition procesorji z odklenjenim množilnikom.
https://www.asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci