KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Oktober 31, 2007
Od kar so diski na tržišču (Junij 2007), je Seagate-ova enajsta generacija Barracuda diskov prejela številne pozitivne komentarje in se odlično odrezala na testih.
Oktober 29, 2007
Intel bo v začetku novembra v Ljubljani gostil že tradicionalni izobraževalni dogodek Intel Channel Conference (ICC), največji Intelov dogodek za člane Intelove partnerske mreže, ki poteka dvakrat letno.
Oktober 22, 2007
ASBIS bo začel z dobavo Lite-On-ovih novih cenOmax digitalnih okvirjev.
Oktober 17, 2007
Digitalna denarnica je multifunkcijska naprava, saj služi kot - spravljanje denarja in kartic v usnjene predalčke ter nova in nenavadna funkcija - do 100GB prostora na trdem disku, ki je vgrajen v samo stranico denarnice.
Oktober 09, 2007
Zaradi povečanega obsega dela želimo našo ekipo okrepiti in iščemo nove, komunikativne in dinamične sodelavce/ke za delovno mesto pomočnika v veleprodaji - 4 delovna mesta ter 2 nova sodelavca za delo v servisnem oddelku.
Oktober 05, 2007
Podjetje Prestigio bo kmalu predstavilo novi model GPS naprave z večjim "touch-screen" zaslonom - Prestigio GeoVision 430. Danes je navigacija skoraj nujna, in Prestigio GeoVision 430 ponuja prestiž in impresivno funkcionalnost.
Oktober 02, 2007
Eden od simbolov moškosti je sigurno denarnica. Prestigio ponuja idealni izgled in funkcionalnost z novo digitalno denarnico - osebni zaklad, ki si ga zasluži vsak moški.
https://www.asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci