KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Julij 31, 2002
Intel Corporation so ustanovili (Computer Aided Design) 3-D delovno skupino, da bo definirala, razvila in izdelala skupni format za predstavitev 3-D podob na spletu. Delovna skupina, ki je del Web3D Consortium, vključuje člane iz različnih segmentov 3-D grafične industrije, vključno z proizvajalci CAD programske opreme, CAD uporabniki in ustvarjalci digitalnih podob.
Julij 31, 2002
XIOtech Corporation so objavili svojo strateško povezovanje z Commvault Systems. Povezava vključuje skupni pristop k trženju in razvoju, ki bo usmerjeno k razvoju enterprise storage rešitev za Microsoft enterprise uporabnike.
Julij 31, 2002
VERITAS Software Corporation so objavili načrte za storage rešitev za IBM eServer xSeries Linux platforme. VERITAS-ovo programje eno najboljših na trgu je zdaj potrjeno tudi s strani IBM-a za uporabo na IBM eServer xSeries platformah.
Julij 23, 2002
Chaintech matične plošče ponovno v Sloveniji. Izredno zanimiv njihov najnovejši paket Apogee.
Julij 23, 2002
Maxtor Corporation so objavili, da je bil njihov nagrajeni 7200 RPM DiamondMax Plus D740X izbran pri NVIDIA, vodilne v svetu vizualnega procesiranja za prikaz v sistemu skupaj z NVIDIA novo nForce2, na Platform Conference in San Jose, CA.
Julij 23, 2002
Vixel Corporation so objavili da je Hewlett Packard Corporation vključila njihov InSpeed Model 310 Embedded Storage Switch v svojo storage rešitev, ki temelji na Enterprise Virtual Array (EVA) platformi.
Julij 18, 2002
Poletje je tukaj. Digitalni aprat že imate, kaj pa dodatne kartice, ki vam omogočajo bistveno več posnetkov?? Tukaj je za vas SimpleTech in ASBIS s svojo ponudbo. Smart media, Compact Flash in Multimedija kartice.
Julij 18, 2002
IBM je najavil novo strojno in programsko opremo, ki se nadzira in vzdržuje sama. Gre opremo namenjeno srednje velikim podjetjem, je pa enostavna za nastavitev, vzdrževanje in administriranje. IBM TotalStorage Network Attached Storage (NAS) 100 je oprema, ki je zaradi svoje oblike pogosto naslovljena z "škatla za pico".
Julij 18, 2002
QLogic Corp. so objavili, da so poenostavili upravljanje z SAN napravami z združitvijo upravljalne opreme, ki omogoča upravljanje tako host bus adapters (HBAs) in stikal. QLogic SANsurfer Tool Kit je zamenjal več različnih SAN upravljalnih produktov različnih proizvajalcev z eno samo upravljalno konzolo.
Julij 18, 2002
International Power Machines (IPM), del Invensys Energy Management oddelka, so najavili predstavitev BPIV UPS. Posebej razvit za industrijske aplikacije z dodatnimi možnostmi in funkcijami, da bi oskrbel z energijo različne industrijske porabnike.
Julij 04, 2002
Kingston Company Inc. je objavil takojšnjo dobavljivost 128MB MultiMediaCard (MMC). Velikosti poštne znamke, s težo manj kot 2 grama predstavlja MMC idealno rešitev za shranjevanje podatkov na današnjih digitalnih prenosnih napravah.
Julij 04, 2002
Seagate in Intel sta na PC Expu v New Yourku predstavila prvo delujočo implementacijo Serial ATA trdega diska. Podjetji sta povezali nov Barracuda ATA V trdi disk - z Serial ATA vmesnikom, ki je deloval s polno hitrostjo na Intelovo osnovno ploščo v visoko zmogljivem PC game boxu, ki ga je priskrbel HardDrive.com.
Julij 04, 2002
Intel Corporation je dodal dva nova procesorja in nov nabor k svoji procesorski družini: mobilni Intel Pentium 4 procesor-M na 1.70GHz, Intel Pentium 4 procesor na 2.40 GHz in Intel 845E nabor. Intel je pravtako izdelal "Intel 845E Interactive Client Reference Design", ki bo v pomoč pri izdelavi plošč, ki se držijo novih EmbeddedATX form factor specifikacij.
https://www.asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci