DataTraveler - USB Flash disk

DataTraveler 2.0 USB Flash diski iz Kingstona so namenjeni za vsakogar in so zanesljivi in preprosti za uporabo. DataTraveler je izbira velikih korporacij in manjših podjetij, saj omogoča varno shranjevanje in enostaven prenos pomembnih podatkov, priljubljene glasbe, fotografij in ostalih datotek.  


V širokem asortimanu modelov in kapacitet, bo vsak našel primernega zase. DataTraveler nudi tudi popolno prilagodljivost in možnost potiska z logotipom vašega podjetja, pet-letno garancijo in 24/7 tehnično podporo. Izberite si vašo DataTraveler USB 2.0 rešitev! 

Kingston USB Flash diski za vsak dan in vsak žep.
Za zahtevnejše uporabnike, ki želijo več.
Vsak USB Flash disk ima vgrajeno AES strojno enkripcijo podatkov in močno zaščito z geslom proti hekerjem - Idealna izbira za podjetja / poslovne uporabnike, ki ničesar ne prepuščajo naključju.
Rešitev za vse, ki želijo drugačen USB Flash disk, potiskan z lastnim logotipom.

 

USB Flash diski za vsak dan

Kingston USB Flash diski za vsak dan in vsak žep. Zanesljivi in preprosti za uporabo so odlična rešitev za enostaven prenos priljubljene glasbe, fotografij, video vsebin, dokumentov in ostalih datotek. Kingston ima v ponudbi USB Flash diske različnih barv, oblik in velikosti, primerne za vsakogar in za vsakršni življenjski slog.  

DataTraveler Generacija 3 (G3)
Kingston Technology DataTraveler G3 USB Flash diski so na voljo v različnih barvah in kapacitetah po ugodni ceni za vsakodnevno uporabo. DataTraveler G3 je uporaben kot odlično promocijsko orodje, saj je na voljo tudi v programu personalizacije in ga lahko potiskate z vašim logotipom. 

DataTraveler 100 G2
DataTraveler 100 G2 je moderen in minimalističen USB Flash disk v črni barvi, ki slovi po visoko kakovostnih komponentah in legendarni Kingstonovi zanesljivosti. 

DataTraveler 101 G2
Kingston® DataTraveler® 101 Generation 2 (G2) že na zalogi! Pomembni podatki bodo vedno pri roki z vašim priročnim spremljevalcem na izletih, poslovnih potovanjih, pisarni ali v šoli. Nameščeno ima urDrive programsko opremo, ki omogoča boljši pregled nad shranjenimi podatki, vgrajen internetni brskalnik, MP3 predvajalnik, spletno varnostno kopiranje podatkov in še veliko več. 

DataTraveler 102
Kingston’s DataTraveler® 102 za hitro in priročno shranjevanje podatkov v vpadljivih barvah s kapaciteto do 32 GB.  

DataTraveler 160
Kingston DataTraveler® 160 je USB Flash disk dovršenih oblik s kromiranim prednjim delom in zadnjim iz gume in vodilom, ki ga enostavno in varno pospravite v ohišje. 
 

 

Srednji razred za zahtevnejše uporabnike

Za tiste, ki zahtevajo več, smo pripravili posebno ponudbo premium linije USB Flash diskov z dodano vrednostjo, od izjemne hitrosti prenosa podatkov, visoke kapacitete, zaščite podatkov z geslom ali vse v enem. 

 

DataTraveler 200
DataTraveler® 200 serijo USB Flash diskov z ogromno kapaciteto, do 64 GB, ki bo zadostila potrebam najzahtevnejših uporabnikov. Podatki so zaščiteni s Password Traveler programsko opremo.

DataTraveler 310
DataTraveler® 310 USB ključ je inovativen rezultat Kingston razvojnega laboratorija z gigantsko kapaciteto 256 GB. Vse datoteke, ki jih potrebujete bodo vedno z vami na vsakem koraku in dostopne na hiter, varen in enostaven način.

 

DataTraveler 410
Kingston Technology DataTraveler® 410 je hiter, z geslom zaščiten USB Flash disk, na voljo v kapacitetah do 32 GB, v trpežnem ohišju s pomičnim vodilom.

DataTraveler Locker
Kingston’s DataTraveler® Locker ima vgrajeno strojno enkripcijo podatkov, ki zagotavlja najvarnejši način prenosa vaših podatkov.
DataTraveler Ultimate 3.0
Kingston’s DataTraveler® Ultimate 3.0 ima vgrajeno najnovejšo tehnologijo USB 3.0 in posledično omogoča ultimativne hitrosti prenosa podatkov.

 

Podjetja/Poslovni uporabniki

Številnim poslovnim uporabnikom ni pomembna le hitrost prenosa, temveč tudi zaščita podatkov, ki preprečuje, da podatki ne pridejo v napačne roke. Vsak USB ključ namenjen za podjetja oz. poslovne uporabnike ima vgrajeno AES močno strojno zaščito podatkov in zaščito z geslom proti hekerjem. Za ultimativno zaščito ima model DataTraveler 5000 vgrajeno XTS enkripcijo, ki je trenutno najboljša na trgu! Združite vse funkcije z visoko zmogljivostjo in trpežnim, odpornemu proti vodi ohišju in dobili boste linijo USB Flash diskov, ki jih odlikuje hitrost, zanesljivost, trpežnost in neverjetna zaščita.

DataTraveler Vault - Privacy Edition
Kingston's DataTraveler Vault - Privacy Edition (DTVP) je TAA-skladen in sestavljen v ZDA. Ultra varen in odporen proti vodi, z 256-AES strojno enkripcijo 100% zaščiti vaše podatke z generiranim kompleksnim geslom.
 
DataTraveler 5000
Kingston's ultra-secure DataTraveler® 5000 USB Flash USB ključ  je FIPS 140-2 Level 2 certificiran, kar pomeni, da je na njih mogoče prenašati zaupne vladne podatke. Ima 256-bit strojno AES enkripcijo v XTS načinu in z uporabo kriptografskih enkripcijskih algoritmov (ECC) izpolnjuje Suite B standarde, ki jih je odobrila vlada ZDA.