KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Povečajte svojo donosnost z Dell EMC Networking & Storage rešitvami, ki jih nudi ASBIS

ASBIS s svojimi širokimi produktnimi in storitvenimi ponudbami skupaj z Dellom ponuja neprimerljive prednosti kot partner za IT-rešitev.

ONLINE nakup

Dell Networking & Dell Storage

Kot ponudnik rešitev Dell ponuja tehnologijo, znanje in izkušnje, ki vam pomagajo pri poenostavitvi poslovanja, zagotavljanju uspešnosti in čim večji razpoložljivosti podatkov za boljše poslovanje. In z učinkovitostjo, razširljivostjo in inovativnim licenciranjem kot ključnimi načini oblikovanja, lahko rešitve za shranjevanje in omrežje Dell igrajo ključno vlogo pri premikanju sredstev iz vzdrževanja v inovacije.

Dell EMC Networking rešitve

ASBIS nudi vnaprej pripravljene Dell EMC mrežne rešitve, s pomočjo katerih lahko: 

 • Izboljšate zmogljivost omrežja
 • Znižate stroške mreženja
 • Ostanete prilagodljivi za prihajajoče inovacije 

Odprte omrežne rešitve vam omogočajo, da zgradite aplikacijsko-agnostično infrastrukturo in poenostavite upravljanje podatkovnega centra s standardnimi orodji za avtomatizacijo in odprtimi platformami, ki temeljijo na standardih. Vaša organizacija lahko vzpodbuja orodja in strokovno znanje z odprtega vira, da zmanjša stroške inženirskih stroškov in pomaga zmanjšati čas in trud, potreben za načrtovanje, zagotavljanje in upravljanje omrežij.

Prevzemite nadzor nad prihodnostjo vaše mreže in izvedite, kako lahko strategija Dell za odprto omrežje, ki jo ponuja ASBIS, lahko dramatično spremeni vaše podjetje.

Portfelj Dell EMC Networking izdelkov vključuje: 

Fixed Port Ethernet stikala - izpolnjevanje zahtev današnjih virtualiziranih omrežij z odpornimi, visoko gostimi in polnitvenimi stikali za mala in velika podjetja: 

 • Basic Ethernet stikala za manjše mreže ali oddaljene pisarne z omejenim IT osebjem.
 • Power-Over-Ethernet stikala za dostop in agregacijo za upravljane mreže, vključno z N-serijo in X-serijo:

The N-Serija vključuje energetsko in stroškovno učinkovite 1 GbE in 10 GbE rešitve, ki ponujajo funkcionalnost, razširljivost in večstopenjsko usklajenost, da se lahko enostavno vključijo v vašo obstoječo pisarno, strežniško sobo, majhno podatkovno središče ali veliko omrežje. 

The X-Serija vključuje pametno upravljana 1GbE in 10GbE stikala, ki ponujajo funkcije podjetja in intuitivno upravljanje, ki temelji na grafičnem vmesniku, kar omogoča enostavno upravljanje s pisarniških omrežjem. 

 • High-performance Ethernet stikala za Top-of-Rack in podatkovne centre, vključno z S-serijo in Z-serijo:

S-serija vključuje fleksibilna, zmogljiva in optimizirana 10 GbE stikala, oblikovana za fleksibilnost in visoko zmogljivost za današnje zahtevne delovne obremenitve in aplikacije. 

Z-serija nudi izjemno zmogljivost in prilagodljivost, ki pomaga optimizirati zmogljivost za današnje aplikacije z večstopenjskimi, prilagodljivimi rešitvami, ki podpirajo pretok 10/25/40/50/100GbE.

   

Chassis stikala - Visoko zmogljive, odporne arhitekture in vsestranske platforme za podatkovne centre naslednje generacije in omrežja za enterprise okolja (C-serija)

   

Visoko zmogljiva računalniška stikala - Gradnja majhnih in velikih grozdov z nizko zakasnitvijo in tehnologijami s pretokom 100Gbps+, da bi dobili gostoto računanja, zanesljivosti in manjšo porabo energije ter stroške (H-serija)

   Dell Networking E-Serija virtualiziranih stikal
 - Vgrajeni virtualizirani podatkovni centri in računalniška omrežja v oblaku s stikalom na osnovi podnožja z visoko zmogljivostjo, ki je zasnovana za agilnost in učinkovitost, da znižuje svoje stroške. 

   


Napredna Ethernet stikala
 - Omrežja poslovnih in podatkovnih centrov, ki zahtevajo prilagodljivo, polno funkcionalnost Gigabit zmogljivosti in prilagodljive možnosti upravljanja. 

   


Fibre Channel SAN stikala
 - Optimizirajte omrežje pomnilniškega prostora in povečajte pretočnost z visoko zmogljivimi Fibre Channel SAN stikali 

   Server Network adapterji
 - Optimizirajte moč in hitrost strežnikov Dell PowerEdge v vašem omrežju s širokim razponom možnosti povezovanja

   Dell SonicWALL Network Security
- Dell™ SonicWALL® varnostne rešitve omogočajo organizacijam vseh velikosti, da zavarujejo svoje omrežje, sisteme, uporabnike in podatke z globoko stopnjo zaščite, ki ne bo ogrozila zmogljivosti omrežja. 

   


Brezžično omrežje
 - Uvajanje stroškovno učinkovitih, zelo varnih brezžičnih ekosistemov, enostavnih za upravljanje, za zaposlene, za goste in oddaljene uporabnike v notranjih in zunanjih okoljih. 

Dell EMC rešitve za diskovna polja

The Dell EMC diskovna polja so zasnovana, da učinkovito izpolnjujejo potrebe po skladiščenju za organizacije vseh velikosti, od velikih globalnih podatkovnih centrov do malih lokalnih podjetij.  

Učinkovitost in zaščita za močno kritične delovne obremenitve. 

Dell diskovna polja SC Serije, vključno z SC9000, SC8000, SC4020, SCv2000 in novim enotnim SC7020, nudijo vsestranskost in stalno ekonomsko vrednost za današnja najzahtevnejša okolja podatkovnih centrov. Programska oprema SC Serije zagotavlja sodobne funkcije, ki popolnoma virtualizirajo vaše podatke in natančno prilagodijo vaše okolje shranjevanja, da vam pomagajo pri doseganju agresivnih zahtev delovne obremenitve z uporabo najmanjših potrebnih pogonov.  

Z Dell Storage SC Serijo:

 • Aplikacije delujejo hitreje, tudi ko podatki starajo in se širijo 
 • Stroški se samodejno zmanjšujejo pri vseh zmogljivostih 
 • Nadzor je poenostavljen in razširjen

Glavne značilnosti:

 • Prihranite do 87% stroškov programske opreme z večnim licenciranjem 
 • Z lahkoto povečajte in preklapljajte med bloki in filtrom brez motenj 
 • Povečajte svoja VMware®, Linux in Microsoft® okolja brez zapravljanja časa, denarja ali prostora na disku
 • Stalno optimizirajte zmogljivost in stroške do 80% s funkcijami kot je samodejno stopenjsko shranjevanje
 • Pripravite kritične sisteme z zasnovo, ki prinaša 99,999% razpoložljivost v 26M+ urah delovanja
 • Dvojna pasovna širina s prvo matriko za shranjevanje na trgu, da bi dosegli 16Gb Fibre Channel end-to-end
 • 96,77% ocena zadovoljstva strank

  

Nezapletena in vsestranka, zasnovana za rastoča podjetja

EqualLogic enotna diskovna polja so idealna za hitro rastoča podjetja in organizacije. 

PS Serija je idealna za poslovne aplikacije in virtualizirane delovne obremenitve, kjer so zmogljivost, prihranek prostora in stroškovna učinkovitost enako pomembni.  

Glavne značilnosti:

 • Zmanjšani stroški, ki prinašajo nižje stroške lastništva
 • Razširitev vaše infrastrukture z peer-scale modelom, ki podpira več generacij strojne opreme
 • Zagotovite si podjetniško funkcionalnost v vseobsegajočem paketu za licenciranje, ki vključuje zaščito podatkov, uravnoteženje obremenitev, obsežno programsko opremo za nadzor in analizo 
 • Uvedite skladiščenje za navidezne strežnike in izkusite najboljše v svojem razredu z  Microsoft®, VMware®, Linux in več

 

Dell diskovna polja MD in NX seriji in Dell MD3 serija: Value and performance storage 

Zasnovana za hitro uvajanje, enostavno uprabljanje in skalabilnost pomnilnika

Optimizirana za potrebe malih podjetij, oddelkov in poslovalnic, Dell Storage MD in NX seriji ter Dell MD3 serija nudijo cenovno dostopnost brez ogrožanja naprednih funkcij in zanesljivosti.

MD3, MD in NX serije ponujajo vrsto možnosti za shranjevanje, ki vključujejo vstopne naprave SAN in NAS ter ohišja za razširitev a neposredno shranjevanje (DAS).

MD3 serija prinaša napredne funkcije, ki ustrezajo zahtevam visoke zmogljivosti in varstva podatkov. 

NX Windows NAS serija nudi rešitev za podjetja, ki so standardizirana za programsko opremo Microsoft® Windows Storage Server® (WSS) ali za stranke, ki želijo prilagodljivost pri nakupu programske opreme in zmogljivosti, saj se njihove potrebe po shranjevanju povečujejo. 

Glavne značilnosti:

 • Enostavna prilagoditev in nadgradnja z uporabo modularnega, fleksibilnega dizajna
 • Poenostavitev upravljanja in zmanjševanje zapletenosti s celovito programsko opremo in avtomatizacijo
 • Uvajanje visoko skalabilnih NAS in enotnih sistemov za shranjevanje podatkov za podporo strukturiranih aplikacijskih podatkov in nestrukturiranih podatkov z enakim dostopom
 • Povečajte učinkovitost in zmanjšajte ceno  

Za dodatne informacije prosimo kontaktirajte našega ASBIS Networking and Storage specialista

 

DELL EMC
Dell EMC, Dell Technologies, omogoča organizacijam posodobitev, avtomatizacijo in preoblikovanje podatkovnega središča z uporabo najnovejših konvergenčnih infrastruktur, strežnikov, sistemov za shranjevanje in varstva podatkov. To zagotavlja zaupanja vreden temelj podjetjem za preoblikovanje informacijske tehnologije prek ustvarjanja hibridnega oblaka in preoblikovanje njihovega poslovanja z ustvarjenjem aplikacij v oblaku in velikih podatkovnih rešitev.