KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

ASBIS nudi Dell EMC Enterprise portfelj

ONLINE nakup

Dell EMC Enterprise portfelj

ASBIS nudi Dell EMC Enterprise portfelj izdelkov, ki vašemu podjetju pomagajo čim bolj povečati operativno učinkovitost in optimizirati prilagodljivost v vseh merilih. 

S poudarkom na pospešeni učinkovitosti, izboljšani avtomatizaciji in poenostavljenem upravljanju vam lahko Enterprise portfelj pomaga pri brezskrbni uporabi pri:

 • Večji učinkovitosti
 • Superiorni okretnosti
 • Večji zanesljivosti

Dell EMC nudi fleksibilnost IT infrastrukture z možnostmi blade, rack in tower strežniških možnosti; preproste varnostne kopije in zapletene možnosti konsolidacije; in mrežnih rešitev.

Enterprise izdelki so prilagodljive in učinkovite platformske rešitve z racionaliziranim in untuitivnim upravljanjem, ki vam lahko pomagajo pri doseganju vedno spreminjajočih se misij in uspešnemu poslovnemu uspehu. 
 

Strežniki: zmogljive, cenovno dostopne omrežne rešitve. Razširljivost in zanesljivost.  

13. generacija strežnikov PowerEdge predstavlja najbolj napredne rešitve Dell EMC za rack, tower ali konvergenčne infrastrukturne platforme in je zasnovana za najširšo paleto za splet, za enterprise ali za aplikacije. 

Dell EMC PowerEdge — celovit enterprise portfelj, ki vključuje:

 • Inteligentna, samooptimizirana in avtomatizirana rešitev za SAN, NAS in DAS shranjevalne rešitve
 • Celovit sklop omrežnih izdelkov za omrežja LAN, podatkovne centre in brezžična omrežja
 • Enterprise programska oprema za podatkovni center in upravljanje z oblaki, zaščita podatkov, upravljanje informacij, mobilno upravljanje delovne sile in varnost
 • Strokovne storitve, ki poenostavljajo ocenjevanje, načrtovanje, izvajanje, upravljanje in vzdrževanje. 

Rack strežniki - Za podjetja z večimi strežniki ali omejenim prostorom za shranjevanje:
ASBIS nudi celoten portfelj strežnikov z 1, 2 ali 4 socket rack rešitvami, namenjenimi zmanjševanju zahtevnosti pri izgradnji in upravljanju podatkovnega centra. Strežniki PowerEdge rack zagotavljajo odlično zmogljivost in funkcionalnost ter izjemno zanesljivost, hkrati pa zagotavljajo odlično vrednost za kupce.  

Tower strežniki - Za podjetja, ki zahtevajo vrednost, fleksibilnost in vrsto možnosti izvedbe:
Portfelj tower strežnikov z 1 in 2 socket, ki zagotavljajo zmogljivo delovanje, obsežno razširljivost in zanesljivost ter tako pomagajo uporabnikom pri vodenju poslovnega uspeha.  

Konvergentna infrastruktura – za računalnike z visoko gostoto, izpolnjevanje specifičnih poslovnih zahtev, nadzor stroškov in racionalizacijo upravljanja s fleksibilnimi procesorji, shranjevanjem in omrežnimi moduli:

PowerEdge FX serija: Individualno oblikovane IT platforme za enterprise podatkovne centre
Ponuja revolucionarno zasnovo za IT platforme, ki združujejo strežnike, DAS shranjevanje, mreženje in upravljanje v 2U ohišjih a omogočanje infrastrukture, optimizirane za delovno obremenitev. 

PowerEdge M serija: Gosta modularna informacijska tehnologija s centralnim upravljanjem

Serija, namenjena podatkovnim centrom, ki potrebujejo največjo gostoto, učinkovitost in upravljanje, združuje strežnike, shranjevanje, povezovanje v omrežje in upravljanje v eno ohišje, kar zagotavlja večjo preprostost, učinkovitost in vsestranskost. 

PowerEdge C serija: Fleksibilen, obsežni oblak in HPC rešitve
Celoten portfelj sistemov, ki temeljijo na hiperpovezavah in so zmožni namestiti več strežniških vozlišč, serija PowerEdge C je optimizirana za porazdeljene delovne obremenitve, zelo gosta razširjena okolja in uvajanje v oblaku. 


PowerEdge VRTX:
Integrirana rešitev za oddaljene pisarne
Konvergentna IT platforma, zasnovana z osnovo za pisarniško delo, PowerEdge VRTX integrira strežnike, shranjevanje, povezovanje v omrežje in upravljanje v eno posamično pisarno, ki zagotavlja večjo preprostost, učinkovitost in vsestranskost.         
 

NETWORKING: Razširljive, zmogljive omrežne rešitve, ki končne uporabnike povezujejo z njihovimi informacijami in aplikacijami. 

ASBIS nudi Dell EMC omrežne rešitve, pripravljene na prihodnost, ki vam nudi:

 • Izboljšano zmogljivost omrežja
 • Nižje stroške mreženja
 • Možnost, da ostanete fleksibilni, da lahko sprejmete prihajajoče inovacije    

Portfelj Dell EMC Networking izdelkov vključuje:

Fixed Port Ethernet stikala - Izpolnjevanje zahtev današnjih virtualiziranih omrežij z prilagodljivimi stikali za velika in mala podjetja z visoko gostoto in popolno funkcijo:

 • Osnovna Ethernet stikala za manjša omrežja ali oddaljene pisarne z omejenim IT osebjem.
 • Power-Over-Ethernet stikala za dostop in združevanje za IT-upravljana omrežja, vključno s stikali serije N in X:

N-Serija vključuje energetsko in stroškovno učinkovite 1 GbE in 10 GbE rešitve, ki ponujajo funkcionalnost, prilagodljivost in večstopenjsko skladnost, da se lahko enostavno vključijo v vašo obstoječo pisarno, strežniško sobo, majhno podatkovno središče ali veliko mrežo. 

X-Serija vključuje pametno upravljana 1GbE in 10GbE stikala, ki ponujajo funkcije podjetja in intuitivno upravljanje, ki temelji na grafičnem vmesniku, ki omogoča preprosto upravljanje vašega pisarniškega omrežja. 

Visoko zmogljiva Ethernet stikala za Top-of-Rack in podatkovne centre, vključno z S in Z serijo:

S-Serija vključuje fleksibilna, zmogljiva in optimizirana 10 GbE stikala, zasnovana za fleksibilnost in visoko zmogljivost za današnje zahtevne sodobne delovne obremenitve in aplikacije. 

Z-Serija nudi izjemno zmogljivost in prilagodljivost, ki pomaga optimizirati zmogljivost za današnje aplikacije z večstopenjskimi, prilagodljivimi rešitvami, ki podpirajo pretok 10/25/40/50/100GbE.

   

Chassis stikala - Visoko zmogljive, odporne arhitekture in vsestranske platforme za podatkovne centre naslednje generacije in omrežja za enterprise okolja (C-serija)

   

Visoko zmogljiva računalniška stikala - Gradnja majhnih in velikih grozdov z nizko zakasnitvijo in tehnologijami s pretokom 100Gbps+, da bi dobili gostoto računanja, zanesljivost in manjšo porabo energije ter stroške (H-serija)

   Dell Networking E-serija virtualizirana stikala
 - Vgrajeni virtualizirani podatkovni center in računalniška omrežja v oblaku s stikalom na osnovi podnožja z visoko zmogljivostjo, ki je zasnovan za agilnost in učinkovitost, da znižuje svoje stroške

   


Napredna Ethernet stikala
 - Omrežja poslovnih in podatkovnih centrov, ki zahtevajo prilagodljivo, polno funkcionalnost Gigabit zmogljivosti in prilagodljive možnosti upravljanja

   


Fibre Channel SAN stikala
 - Optimizirajte omrežje pomnilniškega prostora in povečajte pretočnost z visoko zmogljivimi stikali Fibre Channel SAN switches

   Server Network adapterji
 - Optimizirajte moč in hitrost strežnikov Dell PowerEdge v vašem omrežju s širokim razponom možnosti povezovanja

   Dell SonicWALL Network Security
- Dell™ SonicWALL® varnostne rešitve omogočajo organizacijam vseh velikosti, da zavarujejo svoje omrežje, sisteme, uporabnike in podatke z globoko stopnjo zaščite, ki ne bo ogrozila zmogljivosti omrežja

   


Brezžično omrežje
 - Uvajanje stroškovno učinkovitih, zelo varnih brezžičnih ekosistemov, enostavnih za upravljanje, za zaposlene, za goste in oddaljene uporabnike v notranjih in zunanjih okoljih

STORAGE: Širok izbor rešitev, ki zagotavljajo varnostno kopiranje, zaščito in konsolidacijo:

Compellent SC Serija: Multi-protocol enterprise storage

Učinkovitost in zaščita za močno kritične delovne obremenitve

SC Serija - programska oprema ponuja sodobne funkcije, ki v celoti virtualizirajo vaše podatke in natančno prilagajajo svoje okolje shranjevanja, da vam pomagajo pri dosedanju agresivnih zahtev delovne obremenitve z uporabo najmanjših potrebnih pogonov. 

Z Dell Storage SC Serijo:

 • Aplikacije potekajo hitreje, tudi ko podatki starajo in se širijo 
 • Stroški se samodejno zmanjšajo pri vseh zmogljivostih 
 • Nadzor je poenostavljen in razširjen 
   

EqualLogic PS serija: Enostavno za uporabo, virtualiziran IP prostor za shranjevanje

Nezapleten in vsestranski, zasnovan za rastoča podjetja

EqualLogic enotno shranjevanje je idealno za hitro rastoča podjetja in organizacije. 

PS Serija je izdealna za poslovne aplikacije in virtualizirane delovne obremenitve, kjer so zmogljivost, prihranek prostora in stroškovna učinkovitost enako pomembni. Dell Storage zagotavlja prihodnjo freksibilnost in dolgoročno zaščito naložb za stranke serije PS.
 

Dell Storage MD, NX Serija in Dell MD3 Serija: Value and performance storage

Zasnovan za hitro uvajanje, enostavno upravljanje in skalabilnost pomnilnika

Optimizirana za potrebe malih podjetij, oddelkov in poslovalnic, Dell Storage MD in NX seriji ter Dell MD3 serija nudijo cenovno dostopnost brez ogrožanja naprednih funkcij in zanesljivosti. 

MD3, MD in NX serije ponujajo vrsto možnosti za shranjevanje, ki vključujejo vstopne naprave SAN in NAS ter ohišja za razširitev za neposredno shranjevanje (DAS).

MD3 serija prinaša napredne funkcije, ki ustrezajo zahtevam visoke zmogljivosti in varstva podatkov. 

NX Windows NAS Serija nudi rešitev za podjetja, ki so standardizirana za programsko opremo Microsoft® Windows Storage Server® (WSS) ali za stranke, ki želijo prilagodljivost pri nakupu programske opreme in zmogljivosti, saj se njihove potrebe po shranjevanju povečujejo.        


Za dodatne informacije prosim kontaktirajte našega ASBIS Enterprise specialista

 

DELL EMC
Dell EMC, je del Dell Technologies, omogoča organizacijam posodobitev, avtomatizacijo in preoblikovanje podatkovnega središča z uporabo najnovejših konvergenčnih infrastruktur, strežnikov, sistemov za shranjevanje in varstva podatkov. To zagotavlja zaupanja vreden temelj podjetjem za preoblikovanje informacijske tehnologije prek ustvarjanja hibridnega oblaka in preoblikovanje njihovega poslovanja z ustvarjanjem aplikacij v oblaku in velikih podatkovnih rešitev.