KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Februar 25, 2009
Hitachi trde diske odlikuje visoka zmogljivost, zanesljivost in varnost v celotnem portfoliu izdelkov. Hitachi proizvaja od trdih diskov, video snemalnikov, TV aplikacij, spletnih transakcij, računalnikov namenjenih za igre, ATA strežnikov do varnostnega kopiranja podatkov iz diska na disk ali sinhronizacije podatkov.Napredna tehnologija Hitachi izdelkov bo zadovoljila še tako zahtevna pričakovanja uporabnikov.
Februar 25, 2009
AMD-jeva prva demonstracija delovanja šestjedrnega Opteron procesorja s kodnim imenom "Istanbul"
Februar 23, 2009
Čeprav so Toshiba prenosniki znani po svoji zanesljivosti in kakovosti, se nezgode dogajajo. Z garancijo »No Matter What Guarantee« želimo zagotoviti brezskrbno uporabo. Ob nakupu kateregakoli prenosnika Toshiba vam sedaj nudimo garancijo »No Matter What Guarantee«. Tako se s prenosnikom Toshiba lahko vedno počutite varne.
Februar 16, 2009
Cenovno najbolj učinkovit RAID kontroler za strežnike v vstopnem razredu in Tape Drive aplikacije.
Februar 04, 2009
Sporočilo za javnost: ASBIS je podpisal distribucijsko pogodbo z Western Digitalom (WD) v portfelj trdih diskov dodal enega začetnikov in vodilnih proizvajalcev na področju trdih diskov.
Februar 03, 2009
Valentinovo je dan, ko si zaljubljenci izkazujejo ljubezen, največkrat v obliki pošiljanja romantičnih voščilnic ali izmenjavo daril. Zavedamo se, da je poiskati pravo darilo težka naloga. Da vam olajšamo iskanje, smo vam pripravili ideje za valentinova darila blagovne znamke Prestigio, ki so primerna za vsakogar. Prestigio vam ponuja izjemna visoko kakovostna darila, s katerimi lahko presenetite vaše drage!
Februar 03, 2009
Poglejte kaj menijo o ATI grafičnih karticah v znanih internetnih portalih Guru 3D, TweakTown, Hexus, Anandtech in Inquirer
Februar 02, 2009
ATI je izdalo nove Catalyst 9.1 gonilnike za grafične kartice
https://www.asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci