KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Februar 27, 2007
Intel je sporočil, da namerava v svojo tovarno Fab 11X v mestu Rio Rancho v Novi Mehiki investirati med 1 in 1,5 milijarde USD za reorganizacijo proizvodnje, po kateri bo v tovarni mogoča proizvodnja z Intelovim revolucionarnim 45-nanometrskim proizvodnim postopkom. Fab 11X bo tako že četrta Intelova tovarna, ki bo uporabljala omenjeni postopek, s proizvodnjo po novem postopku pa bo po načrtih začela v drugi polovici prihodnjega leta.
Februar 05, 2007
Novi CN-WT1 Walkie Talkie dvo smerni ročni radio, spada v Canyonov nabor Sportsline produktov, ki so namenjeni aktivnim in mobilnim uporabnikom. Ta trendy produkt lahko postane zelo uporaben element v športnih centrih, pri smučarskih ali kolesarskih aktivnostih, igranju na prostem, ali pa preprosto za lažjo komunikacijo v zaprtih prostorih.
Februar 02, 2007
Asbis Enterprises bo odslej prek svojih podružnic skrbel za distribucijo prenosnikov v vsej regiji Adriatik, poleg Slovenije torej še na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter Albaniji. Dogovor z Asbisom je dopolnitev Toshibinega sodelovanja z obstoječimi distributerji v regiji in korak k še odločnejši rasti tržnega deleža v regiji Adriatik.
http://www.asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci