KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

April 30, 2002
Intel je pospešil Xeon procesorje namenjene dvoprocesorskim sistmom in delovnim postajam na 2.40 GHz. Z uporabo 512KB drugo nivojskega predpomnilnika in Intel-ove vodilne 0.13-mikronske tehnologije, je to prvi Intel Xeon procesor namenjem dvoprocesorskim sistemom, ki je izdelan na 300 mm jedrih.
April 30, 2002
Seagate Removable Storage Solutions (RSS) stopil na vrh dobaviteljev tračnih enot v letu 2001 glede na podatke Gartner Dataquest Perspective Market Analysis Report, "Significant Shifts Affect the Tape Drive Market in 2001". Gartner Dataquest Perspective kaže, da so Seagate RSS naredili blizu 30% vsega prometa v letu 2001 s skupno 735.000 enotami. Travan in DDS enote predstavljajo večino sledijo pa jim LTO Ultrium enote.
April 30, 2002
Intel Corporation je napravila novo družino Media Access Controllers (MAC) in s tem prvi vpeljali nov vmesnik, ki poenostavlja razvoj visoko zmogljivih usmernikov, stikal in ostale mrežne opreme.
April 24, 2002
Hitachi, Ltd. in IBM sta obelodanila načrte združenega strateškega nastopa z namenom pospešiti dobavo najnovejših storage tehnologij in produktov na tržišče. V okviru pogojev združitve podjetji planirata dolgoročno povezavo pri raziskavah in razvoju novih tehnologij odprtih standardov za naslednje generacije storage omrežij, sistemov in rešitev.
April 24, 2002
Intel Corporation so objavili pet mobilnih procesorjev izdelanih za najmanjše prenosne računalnike v industriji. Intel-ovi Low Voltage in Ultra Low Voltage procesorji omogočajo povečano zmogljivost in dolgo avtonomijo za mini prenosnike.
April 24, 2002
Maxtor Corporation so objavili, da so se povezali z OEM pogodbo z Compaq Computer Corporation. Maxtor-orjev Network Systems Group dobavlja NAS sisteme, ki so vključeni v Compaq StorageWorks družino sistemov.
April 15, 2002
ASBIS SI - ponovno na zalogi modeli Scott monitorjev. Po krajšem premoru zaradi objektivnih težav spet v prodaji.
April 10, 2002
Kingston Technology Company, Inc. so objavili takojšno dobavljivost 1 in 2GB nizko profilnih DDR PC2100 registered ECC modulov za vrhunske rešitve in naslednje generacije strežniških platform.
April 10, 2002
Seagate Removable Storage Solutions (RSS) so objavili lansiranje spletne strani namenjeno tračnim enotam: http://rss.seagate.com. Nova stran je osredotočena na produkte, podporo in potrebe kupcev, ki jih zanimajo tračne enote in backup rešitve. Stran podpira tri produktne linije in sicer LTO Ultrium, DDS in Travan, ki jih ponuja RSS.
April 10, 2002
Intel je predstavil Pentium 4 procesor s taktom 2.4 gigahertz (GHz) - ali 2.4 miljarde ciklov na sekundo. Intel zdaj proizvaja Pentium 4 procesorje z uporabo manjših tokokrogov in večjih 300 mm jeder.
April 02, 2002
Vixel Corporation so objavili, da je IBM verificiral združljivost Vixel 9100 2 Gb/s Fibre Channel Stikala za uporabo z IBM-ovimi najnovejšimi 2 Gb/s podsistemi. IBM je uspešno zaključil s testiranjem Vixel 9100 in svojega ProFibre Storage Array DF4000R ter DF4000J.
April 02, 2002
Seagate Removable Storage Solutions (RSS) in Yosemite Technologies, Inc. so objavili da TapeStor Travan tračna enota za namizne rešitve zdaj vsebuje tudi TapeWare XD programsko opremo za arhiviranje iz Yosemite Technologies.
April 02, 2002
Adaptec, Inc. so objavili licenciranje in OEM pogodbo z IBM-om. V skladu s pogodbo bo Adaptec dobavljal RAID produkte za IBM-ove xSeries strežnike in pridobil licenco za uporabo ServerRAID tehnologije v svojih PCI RAID in eksternih RAID produktih.
http://www.asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci