ASBIS novice

December 21, 2017
Asbis postal edini uradni distributer podjetja AccelStor.
December 12, 2017
EPICENTER LAN je serija tekmovalnih, a vseeno sproščenih igričarskih dogodkov – ...
Oktober 25, 2017
ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom.
September 26, 2017
Iščete nove izzive?
September 14, 2017
Gorazd Bavdaž je s 1. septembrom nastopil funkcijo direktorja prodaje v ASBIS ...
Avgust 22, 2017
Poenostavite danes, odprite si vrata za jutri
Avgust 22, 2017
ASBIS je postal edini pooblaščeni distributer INFINIDAT rešitev v Sloveniji. ...
Julij 28, 2017
Doživite The Elder Scrolls Online: Morrowind na novem AMD Ryzen™ 3 procesorju.
Junij 29, 2017
Predstavitev najnovejše 64-Layer, TLC, Intel 3D NAND tehnologije
10 let partnerstva z Dellom

Oktober 25, 2017

Dell, Asbis, partnership, QBR

10 let partnerstva z Dellom

ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom.

V tem letu ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom. Od podpisa prve pogodbe o distribuciji je ASBIS dokazal, da je zaupanja vreden partner pri prodaji, razvijanju prodajnih kanalov, trženju in je hkrati vodilni distributer, ki ponuja najnovejše Dellove izdelke in tehnologije na razvijajočih se trgih EMEA regije.

Pomemben dejavnik v uspešnem sodelovanju med obema družbama so tudi redna srečanja in pregled poslovanja. Zadnji takšen dogodek je potekal na Cipru med 11. in 13. oktobrom 2017. Ekipe Dell in ASBIS iz Slovaške, Slovenije, Hrvaške, Ukrajine, Madžarske, Romunije, Bolgarije ter Bosne in Hercegovine so imele priložnost razpravljati o novih priložnostih in možnostih izboljšav sodelovanja ter okrepiti poslovne in osebne odnose.

Iz Slovenije sta se srečanja udeležila Gorazd Bavdaž, direktor prodaje v ASBIS Slovenija in Tadej Mauhar, produktni vodja za blagovno znamko Dell.

Prvi dan srečanja je minil v znamenju različnih izobraževanj o novih Dellovih izdelkih in tehnologijah in okroglih miz s predstavniki Della.

Yuri Ulasovich, glavni izvršni direktor pri ASBISu in Georgii Saprykin, produktni direktor pri ASBISu, sta nato predstavila pregled dosežkov in mejnike 10 – letnega sodelovanja med podjetjima ter predstavila strategijo za prihodnje obdobje.

David Spruyt, regionalni direktor prodaje pri Dellu, je predstavil najnovejše finančne rezultate in tržne deleže korporacije DELL Technologies, sledila je predstavitev izdelkov za naslednje obdobje ter podrobna analiza prodajnih rezultatov po državah, pregled zadnjih četrtletij, izpostavljene so bile možnosti in priložnosti za izboljšanje na obeh straneh.

Srečanje se je zaključilo s skupnim team building dogodkom na čudoviti plaži Limassol Bay.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.