ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Prestigio prinaša ideje za obdarovanja za valentinovo

Februar 03, 2009

Prestigio prinaša ideje za obdarovanja za valentinovo

Valentinovo je dan, ko si zaljubljenci izkazujejo ljubezen, največkrat v obliki pošiljanja romantičnih voščilnic ali izmenjavo daril. Zavedamo se, da je poiskati pravo darilo težka naloga. Da vam olajšamo iskanje, smo vam pripravili ideje za valentinova darila blagovne znamke Prestigio, ki so primerna za vsakogar. Prestigio vam ponuja izjemna visoko kakovostna darila, s katerimi lahko presenetite vaše drage!

Valentinovo je dan, ko si zaljubljenci izkazujejo ljubezen, največkrat v obliki pošiljanja romantičnih voščilnic ali izmenjavo daril. Zavedamo se, da je poiskati pravo darilo težka naloga. Da vam olajšamo iskanje, smo vam pripravili ideje za valentinova darila blagovne znamke Prestigio, ki so primerna za vsakogar. Prestigio vam ponuja visoko kakovostna darila, s katerii lahko presenetite vaše drage!

Darila, primerna za nežnejši spol:
 

Digitalni foto okvirji

Podarite ji digitalni foto okvir. Vaša boljša polovica vam bo hvaležna, saj bo vaša slika vedno pred njo, doma ali v pisarni.

Potovalne torbe in kovčki.

Vsaka ženska vedno potrebuje vsaj še eno dodatno torbo ali kovček. Naredite prvi korak do uresničitve njenih načrtov o potovanjih.

USB ključ Limited Edition

USB ključi so na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Na voljo so v rdeči, modri, zlati in roza barvi. Izberite tistega, ki ji bo pisan na kožo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Darila primerna za moške:

 

Bluetooth prenosna avtoinštalacija

Odlično darilo s polnjenjem na solarne celice brez odvečnih kablov za napajanje. Zagotovljena mu bo popolna svoboda govorjenja po telefonu in varne vožnje. Če želite biti v stiku z njim kadarkoli, potem je Prestigio solarni bluetooth odlična izbira!

USB ključ Geo Limited Edition

Na voljo v klasični beli ali elegantno črni barvi. Na usnju je potiskan vzorec, ki spominja na zemljevid sveta. Potujte in raziskujte.

  

Več idej za obdarovanje kliknite tukaj.

Še vedno niste našli kar iščete? Oglejte si celotno Prestigio ponudbo izdelkov.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.