ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Dell predstavil novo, posodobljeno družino Inspiron prenosnikov

Januar 02, 2014

Dell, laptop

Dell predstavil novo, posodobljeno družino Inspiron prenosnikov

Novi in enostavni prenosniki Inspiron in Inspiron 23 all-in-one

BUY ONLINE

Dell Inspiron

  • Inspiron 7000 serija prenosnikov zagotavlja najboljše Inspiron doživetje s kombinacijo odličnih materialov, tankega dizajna in zmogljivega delovanja.
  • Inspiron 11 3000 serija prenosnikov je pametna in cenovno dosegljiva izbira z izredno avtonomijo baterije in majhno težo
  • Inspiron 23, najtanjši 23 palčni all-in-one na svetu vam pomaga prihraniti dragocen prostor na vaši mizi

Novi sistemi na dotik ponujajo pametnim kupcem zanesljivo tehnologijo, s pomočjo katere so lahko povezani. Inspiron 7000 serija prenosnikov je najtanjša in najmočnejša Inspiron linija doslej - ultra prenosna serija Inspiron 11 3000 predstavlja tanko ohišje in izjemno baterijo, tako da vam lahko prenosnik sledi, kjerkoli ste. Za tiste, ki iščejo prostor na delovni površini, je rešitev all-in-on PC brez žrtvovanja pri delovanju ali slogu. Nova Inspiron tehnologija je le nadaljevanje tradicije, ki je dostopna in enostavna za uporabo, nove pridobitve bistveno dvigujejo nivo stilsko oblikovanih osebnih računalnikov.

"Potrošniki danes iščejo osebni računalnik, ki je ne samo zanesljiv in enostaven za uporabo, ampak komplet vseh funkcij v tanki in stilski obliki," je dejal Ray Wah, podpredsednik, Dell Consumer PC group. "Menimo, da je to naša najboljša Inspiron linija dosedaj in smo resnično ponosni na ogromno prednosti, ki jih lahko nudimo našim strankam."

Inspiron 7000 serija: najtanjša, zmogljiva, najboljše Inspiron doživetje dosedaj

Inspiron 7000 serija prenosnikov zagotavlja zmogljivo delovanje v tanki, prestižni obliki. Serija predstavlja 10-prstni kapacitativni zaslon na dotik s tehnološko dovršenim in trpežnim zaslonom Corning Gorilla Glass NBT.

Inspiron 14 in 15 sta na voljo tudi z Full HD 300-nit zaslonom na dotik, ki nudi 97% več pik kot običajen HD zaslon in vidnim kotom 160 stopinj, kar je dva – krat več kot običajen HD zaslon. Inspiron 7000 serija ima osvetljeno tipkovnico za nemoteno delo v slabših svetlobnih pogojih, učinkovitost pa je zagotovljena z Intel procesorji 4. generacije Core i5 in i7 (Haswell), opcijsko pa si lahko izberete tudi model z SSD diskom. 

Inspiron 14 je idealen za mobilne uporabnike, saj baterija zdrži kar do 8 ur in 52 minut, hkrati ga lahko elegantno spravite v torbo, saj je izredno tanek, le 15,3 mm, kar je 27% manj kot njegov predhodnik, Inspiron 14z. Inspiron 15 je idealna mešanica mobilnega delovanja in zmogljivost, z velikim 15,6 cm zaslonom in delovanjem do 7 ur in 24 minut. Inspiron 17 pa vam nudi tudi optični pogon in dotik na zaslon kot standard, kljub temu da je njegova debelina le 2,8 cm, zaradi česar je resno postavlja ob bok namiznim računalnikom.

Inspiron 11 3000 serija: ultra prenosen dizajn, prednosti zaslona na dotik in udobnost običajne tipkovnice

Ne glede na to, ali prenosnik uporabljate kot pripomoček za šolanje in ga prenašate v nahrbtniku ali če ga vzamete s seboj na potovanje, Dell Inspiron 11 3000 serija je zanesljiva in ultra prenosna izbira za vse tiste, ki so na poti večino dneva. Inspiron 11 ima 29,46 cm zaslon, 10-prstni kapacitativni zaslon na dotik in kakovosten mikrofon za pogovore  preko socialni aplikacij, tudi na javnih, hrupnih prostorih.

Inspiron 11 je odličen za zabavo kot tudi za produktivnost na poti, saj je izredno tanek, meri le 21,2 mm, osnovna teža je 1,4 kg, baterija pa deluje do 8 ur in 20 minut. Za dodatno izboljšanje delovanja in vsestranskosti Inspiron prenosnikov Inspiron 11 3000 ali 7000 serije, Dell priporoča široko paleto dodatkov. Lahko izbirate med torbami, nahrbtniki, brezžičnimi miškami, priključnimi postajami ali brezžičnimi tipkovnicami.

Inspiron 23: Poenostavite vaš delovni prostor z najmanjšim 23 palčnim All-in-One računalnikom

Inspiron 23, najnovejša pridobitev Dell linije all-in-one računalnikov je resnično kompletna rešitev z izrednim dizajnom. Z Full HD 10-prstnim kapacitativnim zaslonom na dotik ima Inspiron 23 izraženo stojalo za intuitivno interakcijo z Windows 8. Uporabnik lahko zaslon nagne, spremeni kot gledanja ali ga celo obrne vodoravno. Odličen je za dom ali pisarno ali dnevno sobo, zagotavlja pa vam resnično zmogljivo in prijetno celovito izkušnjo, prav tako se tudi odlično poda k vaši opremi doma ali pisarne. 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.