ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Prestigio predstavil novi Prestigio MultiPad 9.7 Ultra

Julij 17, 2012

Prestigio, tablica

Prestigio predstavil novi Prestigio MultiPad 9.7 Ultra

Prestigio predstavlja novi Prestigio Multipad 9.7 Ultra, ki je že v predprodaji v spletni trgovini PrestigioPlaza.

KUPITE ONLINE

 Prestigio Multipad Ultra

 

Limassol. Prestigio, mednarodno priznan proizvajalec GPS navigacijskih naprav, tabličnih računalnikov, e-bralnikov knjig, namiznih računalnikov in drugih računalniških pripomočkov in dodatkov, je danes predstavil novi Prestigio MultiPad 9.7 Ultra tablični računalnik, ki je že v predprodaji v spletni trgovini PrestigioPlaza. 

Prestigio najnovejši model MultliPada 9.7 Ultra (PMP5197D) je že druga tablica z velikostjo zaslona 9.7" / 24,64 cm. Enako kot predhodni model MultiPad 9.7 PRO ima MultiPad 9.7 Ultra kakovosten 24,64 cm / 9.7" LED zaslon z matriko IPS, največjo ločljivost 1024*768 in širok viden kot 178 stopinj. Nepozabna vizualna izkušnja pri igranju iger, pregledovanju fotografij, branju e-knjig in revij, gledanju filmov ali surfanju po spletu, zagotovljena.

Napravo poganja visoko zmogljiv procesor ARM Cortex-A8 s HD video kodekom in 3D grafičnim pospeševalnikom. Za tekoče delovanje ima 1GB DDR3 RAM vgrajenega pomnilnika in 16 GB internega spomina, ki se ga lahko dodatno poveča z SD kartico (32 GB max.)

MultiPad 9.7 Ultra deluje na osnovi operacijskega sistema Android 4.0 Ice Cream Sandwich in ima že prednameščene številne uporabne aplikacije, igre, video predvajalnik, odjemalca za spletno pošto, Office Suite Pro v vrednosti 10$ in napredno aplikacijo za e-branje knjig, eReader Prestigio, s katerim lahko dostopate do več kot 230.000 brezplačnih in plačljivih e-knjig v 20 različnih jezikih. Prednameščen je tudi Google Play.

Vse posodobitve sistema se izvajajo OTA (over-the-air) preko integriranega WIFI modula (802.11 b|g|n). Za maksimalno mobilnost je vgrajena Li-Ion baterija s kapaciteto 7.000 mAh, s katero upravlja napredna programska oprema za upravljanje porabe energije.

Naprava podpira večino avdio in video formatov, preko HDMI vmesnika pa se jo lahko priključi na zunanji monitor ali TV. Novi MultiPad ima vgrajeni spletni kameri na prednji in zadnji strani, z resolucijo 2.0 MPx. Multipad 9.7 Ultra je zelo tanek in lahek, kakovost izdelave je izjemna. Na voljo bo v dveh barvah: sivi ali črni barvi z okvirjem v vinsko rdeči barvi. Naprava ima priložen usnjen etui in 2 leti mednarodne garancije.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.