ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
SonicWall s podpisom nove pogodbe s skupino ASBIS razširja distribucijo v države srednje in vzhodne Evrope

SonicWall s podpisom nove pogodbe s skupino ASBIS razširja distribucijo v države srednje in vzhodne Evrope

PRESS RELEASE – January 15, 2018

SANTA CLARA, Kalifornija — SonicWall, zaupanja vreden varnostni partner, ki ščiti več kot milijon omrežij po vsem svetu, napoveduje novo partnerstvo z ASBIS-om, evropskim distributerjem z dodano vrednostjo (VAD) in strokovnjakom za svetovno informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (ICTS), da bi svoje poslovanje razširil v strateške srednjeevropske države CEE).

"ASBIS je zavezan, pameten in varen distributer, ki bo lahko zvišal rast SonicWall-a v Evropi," je dejal višji podpredsednik SonicWall-a in Chief revenue oficer Steve Pataky. "Njihovi distribucijski kanali so hitri, zanesljivi in ​​zaupanja vredni, kar bo organizacijam v teh državah močno pomagalo braniti svoja omrežja, podatke in stranke". 

Sporazum bo SonicWall-u omogočil širok dostop do številnih držav srednjeevropske vzhodne Evrope, vključno z Belorusijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Ciprom, Češko, Estonijo, Grčijo, Madžarsko, Latvijo, Litvo, Malto, Poljsko, Romunijo, Rusijo, Srbijo, Slovaško, Slovenijo, Ukrajino in Kazahstanom.

"Sodelovanje s SonicWall-om je eden od dobrih primerov "win-win" strategije, zlasti pri povečanju razvoja na velikem varnostnem trgu naše regije," je povedal Yuri Ulasovich, vodja COO pri podjetju ASBIS Enterprises. "Cybersecurity je pomemben del vsakega podjetja - pomembnost, ki se bo vsako leto povečevala. SonicWall rešitve pomagajo nam in našim partnerjem ponujati eno izmed najboljših rešitev za kibernetsko varnost organizacijam v Evropi in zunaj nje."

"Sporazum vključuje distribucijo vseh varnostnih rešitev SonicWall-a – vključno s cloud-based, multi-engine Capture Advanced Thread Protection sandbox storitvijo – strojno opremo, ter modelom Security as a Service  (SECaaS) za zagotavljanje varnostnih storitev.

Sporazum o distribuciji se bo začel januarja 2018.

Več informacij

Če želite izvedeti več o možnostih partnerstva z SonicWallom learn more about opportunities to partner with SonicWall, please visit:

Za več informacij, obiščite: SonicWall na Twitterju

O SonicWall-u 

SonicWall se že več kot 25 let bori proti industrijski kiber kriminalni industriji, brani mala, srednja podjetja in podjetja po vsem svetu. Podprto z raziskavami SonicWall Capture Labs, nagrajenimi rešitvami za odkrivanje in preprečevanje v realnem času, skupaj z resničnimi viri več kot 18.000 partnerjev zvestega kanala po vsem svetu, so hrbtenica, ki zagotavlja varnost več kot milijon poslovnih in mobilnih omrežij ter njihove e-pošte, aplikacije in podatke.

Ta kombinacija izdelkov in partnerjev je omogočila avtomatizirano rešitev odkrivanja in preprečevanja kršitev v realnem času, prilagojena posebnim potrebam več kot 500.000 organizacij v več kot 150 državah. Ta podjetja se lahko učinkovitejša in jih je manj strah za varnost.

Za več informacij obiščite www.sonicwall.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.