ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Canyon-ov zunanji disk CN-HDD35B prejel naziv "SWP PRIPOROČA"

September 17, 2007

Canyon-ov zunanji disk CN-HDD35B prejel naziv "SWP PRIPOROČA"

Pri reviji SWPower so imeli v Septembrski številki test zunanjih diskov različnih proizvajalcev. Na samem testu se je disk odrezal več kot odlično saj je v številnih testih pometel z konkurenco!

Pri reviji SWPower so imeli v Septembrski številki test zunanjih diskov različnih proizvajalcev. Na samem testu se je disk odrezal več kot odlično saj je v številnih testih pometel z konkurenco in si zaslužil naziv "SWP PRIPOROČA"!

Iz revije:
"Canyon, blagovna znamka podjetja ASBIS, je na slovenskem tržišču že dodobra uveljavljena z izredno široko paleto proizvodov, zato smo si z zanimanjem ogledali izdelek z nekoliko suhoparnim imenom CN-HDD35B. Oznaka razkriva, da gre za zunanji trdi disk s kapaciteto 320 GB in podporo vodiloma eSATA in USB 2.0. Ohišje črne barve s klavirskim sijajem je zasnovano tako, da je primerno tako za ležečo kot tudi stoječo postavitev na mizo. Ker se na njem pozna vsak prstni odtis, je priložena krpica, podobna tisti za čiščenje očal. Vlogo indikatorja aktivnosti diska ima modra LED-dioda s Canyonovim logotipom. Pograjati moramo zasnovo blaženja vibracij, saj je disk ob resonanci postal nekoliko glasen, cenen gumb za vklop in zunanji napajalnik, ki bo delal gnečo že tako prevelikemuštevilu drugih računalniških kablov. V notranjosti Canyona CN-HDD35B je trdi disk Samsung Spinpoint T133, ki se vrti s 7200 obrati na minuto, opremljen pa je tudi z 8 MB predpomnilnika. Hitrostni testi so ob uporabi vodila eSATA pokazali, da je Canyon prava zverina, saj je v testu branja najbližjega konkurenta ugnal za več kot 65 odstotkov, najvišji rezultat pa je s 25 MB/s dosegel tudi na testu pisanja. Na USB 2.0 se je izkazal solidno, vendar se je pri tem nazorno pokazala omejitev vodila."
swpdiskec

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.