ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Asbis postal distributer Toshibe v Sloveniji

Februar 02, 2007

Toshiba

Asbis postal distributer Toshibe v Sloveniji

Asbis Enterprises bo odslej prek svojih podružnic skrbel za distribucijo prenosnikov v vsej regiji Adriatik, poleg Slovenije torej še na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter Albaniji. Dogovor z Asbisom je dopolnitev Toshibinega sodelovanja z obstoječimi distributerji v regiji in korak k še odločnejši rasti tržnega deleža v regiji Adriatik.

Podjetje Asbis d.o.o. je postalo distributer Toshibinih prenosnikov v Sloveniji. Toshiba European Computer Systems je namreč razširil distribucijsko partnerstvo s podjetjem Asbis Enterprises, enim največjih distributerjev računalniške opreme v Evropi. Asbis Enterprises bo odslej prek svojih podružnic skrbel za distribucijo prenosnikov v vsej regiji Adriatik, poleg Slovenije torej še na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter Albaniji. Dogovor z Asbisom je dopolnitev Toshibinega sodelovanja z obstoječimi distributerji v regiji in korak k še odločnejši rasti tržnega deleža v regiji Adriatik.

Asbis trenutno skrbi za distribucijo prenosnikov znamke Toshiba v drugih delih Evrope, Rusije, Afrike in Bližnjega vzhoda. Pripojitev regije Adriatik bo kupcem zagotovila prednosti Asbisovega poznavanja Toshibinih izdelkov in storitev.

»V zadnjem letu je Toshiba zabeležila povečano povpraševanje po njenih mobilnih izdelkih v regiji Adriatik, zato je širitev na te trge dobra poslovna odločitev,« je dejal Sandor van der Ham, regijski generalni direktor za jugovzhodno Evropo pri Toshibi. »Asbis ima uveljavljeno bazo potrošnikov, s katero se za Toshibo odpirajo nove možnosti na teh hitro rastočih trgih. Gre za logično dopolnitev naših obstoječih distribucijskih partnerstev v Evropi.«

»Lansko leto se je močno povečalo povpraševanje po prenosnih računalnikih v regiji Adriatik, ta trend pa se nadaljuje tudi letos. Ekonomski kazalci kažejo solidno rast, ki jo lahko pričakujemo tudi v prihodnje,« je povedal Alan Mitrović, podpredsednik za jugovzhodno Evropo pri Asbisu. »V partnerstvu s Toshibo bomo okrepili našo ponudbo prenosnikov z vodilnimi izdelki, namenjenimi širokemu krogu uporabnikov.«

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.