ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS postal distributer za Symantec

Julij 05, 2011

Symantec

ASBIS postal distributer za Symantec

ASBIS je podpisal distribucijsko pogodbo s podjetjem Symantec, vodilno družbo na področju tehnologij internetne varnosti ter podatkovnih in sistemskih rešitvah.

Limassol (Ciper), 5. julij 2011 – ASBISc Enterprises Plc., vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, na Srednjem Vzhodu in v Afriki, je podpisal distribucijsko pogodbo s podjetjem Symantec, ki je vodilna družba na področju tehnologij internetne varnosti ter podatkovnih in sistemskih rešitvah. 

Podjetje Asbis je pridobilo pravice za distribucijo in prodajo Symantec izdelkov v državah JV Evrope: Hrvaška, Slovenija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina in Srbija. 

“Povpraševanje po varnostnih rešitvah je vedno večje in veseli nas, da smo podpisali novo pogodbo s svetovno vodilnim podjetjem,” je povedal Laurent Journoud, Executive Vice-President for Sales and Marketing ASBIS. “S Symantec izdelki v našem asortimanu lahko zagotovimo najmočnejše varnostne rešitve na trgih JV Evrope.” 

"Zelo nas veseli, da je ASBIS postal naš distributer v JV Evropi, v regiji kjer povpraševanje po Norton izdelkih narašča, tako kot povsod po svetu," je povedal Erez Mor Head of Consumer Sales Mediterranean, Russia and South-Eastern Europe "Norton izdelki so visoko zmogljive rešitve, ki varujejo uporabnikove najbolj dragocene podatke in informacije v vseh oblikah. Za podjetje Asbis smo se odločili, ker smo iskali zanesljivega partnerja, ki lahko zagotovi distribucijo naših rešitev v distribucijskem kanalu in potrošnikom. Verjamem, da bo partnerstvo prineslo obojestransko zadovoljstvo in povečalo Nortonov tržni delež v regiji." 

O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev, Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com  

O Symantec-u
Symantec je vodilna družba na področju tehnologij internetne varnosti ter podatkovnih in sistemskih rešitvah za pomoč potrošnikom in organizacijam za varno upravljanje informacij. Programska oprema in storitve ščitijo pred različnimi tveganji, popolnoma in učinkovito, neodvisno od nivoja zaupnosti informacij. Za več informacij obiščite www.symantec.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.