Dell EMC Speed Up N!CE program

Spoštovani partnerji!

Izkoristite enkratno priložnost in se nam pridružite v Söldnu. Partnerji, ki ste dosegli prodajne targete v zadnjem četrtletju, imate novo priložnost, ekskluzivni Dell EMC Speed Up N!CE program! Izboljšajte svoje prodajne rezultate, osvojite vaše N!CE prodajne cilje in si zagotovite svoje mesto na Dell EMC Speed Up seminarju v enem izmed najbolj ekskluzivnih evropskih zimskih središč. 

Timeline

Dell EMC N!CE program velja od 4.11. do 31.12.2017.

Kako sodelovati

Dell EMC N!CE program velja za vse prodajalce v CEE regiji z Authorized, Gold, Platinum ali Titanium statusom. Prijavite se lahko preko registracijskega linka, preberite in sprejmite pogoje sodelovanja in preverite vaše prodajne cilje v zavihku MyPerformance. Prodajna poročila bodo osnovana na uradnih poročilih o prodaji prek distribucijske prodaje in / ali neposredne prodaje.

Podrobnosti o programu

Najuspešnejši partnerji, ki bodo doseglji cilje, si bodo zagotovili mesto na seminarju Dell EMC Speed Up, ki se bo odvijal od 18. do 20.2.2018. Dogodek bo potekal v Söldnu, najboljšem evropskem premium zimskem letovišču! Seminar bo usmerjen v rast, angažiranost in lojalnost, prejeli boste smernice za izboljšanje in ustvarjanje novih poslovnih odnosov, kako pospešiti poslovanje. Nastanjeni boste v Aqua Dome Hotel in Spa v Laengenfeldu. 

Prijava

Za sodelovanje se prijavite na tej povezavi.

Želimo vam toplo dobrodošlico na letošnji neverjetni zimski avanturi, ki je ne smete zamuditi!